Annons

In-house Sales Agent, Event & Conference

Bank Hotel och Berns

I närheten av Nybroviken finner du Stureplansgruppens två boutiquehotell – Berns och Bank Hotel. Här får våra gäster möjlighet att umgås, äta och bo i trivsamma och vackra miljöer, med en internationell känsla och ett personligt bemötande. Vi önskar att alla får ut det allra bästa av sin vistelse i Stockholm och delar gärna med oss av våra guldkorn! Nu utökar vi hotellverksamheternas gemensamma kommersiella team och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

I rollen som In-house Sales Agent hos oss är du inriktad på försäljning av konferens och event på både Bank Hotel och Berns. Du tar emot förfrågningar via mejl och telefon, samt arbetar aktivt med försäljningen mot både nya och befintliga kunder. Du ansvarar bland annat för att skicka offerter, följa upp och utföra kundaktiviteter, visningar, relationer med och presentationer för kunder. Du säljer alla delar av våra verksamheter med ansvar från offert till bekräftad affär och lämnar sen över bekräftade affärer till våra duktiga projektledare. En varierad roll med mycket kontaktytor och fantastiskt fina miljöer och möjligheter utlovas!

Tjänsten omfattar 100 procent och är tillsvidare, med inledande provanställning. Startdatum beräknas bli i mitten av januari. Arbete på kvällstid och helger kan förekomma, då kundernas behov styr vår arbetstid. Som medarbetare hos oss omfattas du av kollektivavtal och blir en del av en stor nöjeskoncern med 40 unika verksamheter.

Vår nya kollega:

Till rollen som In-house Sales Agent söker vi en driven och självgående kollega med höga mål och social kompetens. Du har en säljutbildning i grunden och har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning. Vidare älskar du att göra bra affärer, möta människor och arbetar strukturerat. Vi vill även att du är en bra teamplayer, som har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som externa aktörer. Allt går att lösa!

Vi vill även att du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i både tal och skrift och har mycket goda kunskaper i Office-paketet. Har du även erfarenhet av något hotellbokningssystem ser vi det som meriterande.

Ansökan
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Niclas Ingwall (Director of Sales) på niclas.ingwall@bankhotel.se. I annat fall ber vi dig ansöka via Stureplansgruppens karriärsida.  Vi kallar till intervjuer löpande och ser därav fram emot din ansökan så snart som möjligt, hoppas vi hörs!

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02