Annons

Kökschef

Levantine

Vill du vara med och göra Göteborg roligare?

Om verksamheten & tjänsten

Levantine drivs av Avenyfamiljen, som dagligen gör Göteborg roligare. Vi är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat. Våra hjärtan slår för Göteborg!

Vi söker nu en Kökschef med ansvar för stans populäraste bistro. Levantine är en välkomnande, stimmig bistro med låg tröskel mitt i Vasastan. Rollen som kökschef präglas av ett operativt fokus på att förvalta Levantine’s väletablerade produkt och utveckla köksteamet samt administrativa uppgifter såsom planering, utveckling- och förbättringsarbete. Du kommer ha ett nära samarbete med F&B Manager för att säkerställa riktningen för restaurangen och kvalitén på produkten.
Samtliga Avenyfamiljens restauranger är KRAV-certifierade och hållbarhet är en viktig faktor. Det är därför viktigt att framgångsrikt kunna prognostisera åtgång samt arbeta för att minska svinn.

Kravprofil:

För att lyckas i rollen som Kökschef ser du värdet i att utveckla dina medarbetare och förvalta det väletablerade koncept som är Levantine. Du är strukturerad i ditt arbete och metodisk i ditt utförande. Du motiveras av att få dina medarbetare att växa och att skapa värde för gästen genom att hålla hög kvalité och precision i din matlagning. Det gör dig till ett föredöme för dina medarbetare och bidrar till hög professionalism och prestigelöshet vilket återspeglas i en positiv gästupplevelse.
Du är trygg i ditt kunnande inom matlagning och du är en inspirerande ledare som har förmågan att engagera dina medarbetare utifrån deras förutsättningar med en inkluderande och utmanande approach. Detta ger dig förutsättningar att framgångsrikt leda medarbetare, fördela arbetsuppgifter samt utveckla verksamheten löpande.

Kompetens och erfarenhet:

  • Personalansvar där du har varit framgångsrik i ditt team-building arbete
  • Flera års erfarenhet av ledande roll i köket
  • Arbetat med nyckeltal och uppföljning
  • God kännedom kring Caspeco, Excel, Word och fakturaattesteringsprogram.
  • Talar svenska & engelska obehindrat

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna är dag- och kvällstid och styrs av verksamheternas öppettider.

Ansök senast: 2019-03-06

Besök gärna våra verksamheter online: www.avenyfamiljen.se
Avenyfamiljen, Tredje långgatan 9, 413 03 Göteborg
Levantine, Aschebergsgatan 22, 411 27, Göteborg

Kontaktperson:
Ted Karlsson, HR Manager – ted@avenyfamiljen.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02