Annons

Kökschef

Arken Hotel & Art Garden Spa

Arken Hotel & Art Garden Spa är en av Sveriges ledande konferens- och spaverksamheter, beläget i Torslanda i Göteborg. Anläggningen har 149 hotellrum, en stor spaavdelning samt 28 konferenslokaler där den största inrymmer 800 gäster. Vår restaurangverksamhet erbjuder allt från frukost, konferenslunch och konferensmiddag till festarrangemang och middag på tu man hand. 
Anläggningen har en mycket positiv utveckling med ökad omsättning och ökat antal gäster från såväl företag som privatresenärer.

Vår nuvarande kökschef flyttar från Göteborg för nya utmaningar och nu söker vi dig som kan ta över hans roll som kökschef.

Vår matvision
Vårt mål är att alltid använda det bästa som årstiden har att erbjuda, och gärna ekologiskt. Att ligga i framkant med miljötänkandet är alltid vår ambition.

Inspirerande lagkapten i köket
Vi söker en kökschef som har erfarenhet av att leda andra med framgång och som ser värdet av att skapa ett fungerade team. Det är viktigt att du känner att vår matvision går i linje med dina ståndpunkter. Vi är en stor anläggning med flera avdelningar där köket och restaurangen är en betydelsefull del. Men att arbeta för hela anläggningens bästa ska kännas naturligt för dig.

Du har förmåga att tydligt kommunicera verksamhetens mål och visioner samt inspirera och engagera medarbetarna. Att kunna fördela och delegera arbetsuppgifter är viktigt för att du ska få tid att bli den lagledare som behövs i köket. Du ska gärna ha erfarenhet av köksekonomi och vara mål – & resultatorienterad i ditt dagliga arbete när det gäller både råvarukostnad och personalfrågor. Du är noggrann, gillar ordning och reda och ser fördelen och effekten av att planera, organisera och prioritera.

Som kökschef ingår du i driftsledningsgruppen där du aktivt är med och påverkar våra visioner och mål. Du ansvarar för att informera din avdelning om det som är aktuellt på anläggningen och för att föra fram avdelningens synpunkter till ledningsgruppen.

Besvara gärna följande frågor i din ansökan
• Har du en matfilosofi som du brinner för och vilken är den i så fall?
• Hur ser du på ”det gröna köket”, det lokalproducerade och närodlade?
• Vilka erfarenheter har du av personalfrågor så som arbetsrätt, planering, lag och ordning?
• Vilken är din roll i ett produktionsflöde i köket?

Tillträde
2 maj 2019, eller enligt överenskommelse.

Tjänst
Tillsvidare 100% (efter sedvanlig provanställning). Varierande arbetstider.

Lön & förmåner
Lön enligt överenskommelse.

Som anställd får du fina förmåner såsom tillgång till gym och spa, friskvårdsbidrag, rabatt på produkter och tjänster i huset, samt internutbildning vid behov.

Ansökan & frågor
Ansökan och eventuella frågor skickas till vår hotelldirektör, Maria Botéus på mail: maria.boteus@arkenhotel.com eller tel: 031-726 25 24. Ansökningarna kommer att behandlas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Länk till vår hemsida

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02