Annons

Kökschef

Urban Deli Sveavägen

Om Urban Deli
Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och på Centralstationen i Stockholm. På Urban Deli jobbar drygt 400 anställda idag med en och samma önskan och drivkraft, att ge gäster och kunder en upplevelse att minnas. Vårt fokus ligger på matglädje, service och ett personligt bemötande och vi bidrar med kunskap, intresse och åsikter. Våra kunder och gäster ska känna sig välkomna hos oss och miljön är färgstark och skön med en blandad publik.

Om dig!
Vår nuvarande kökschef skall vidare i vår organisation, vi söker därför en stark ledare till Urban Deli Sveavägen med möjlighet till start omgående!
Du som söker skall vara en tydlig ledare med erfarenhet av att framgångsrikt arbetat som kökschef på stora restauranger med flera avdelningar. Vi söker en person som brinner för kvalitet, har ett stort lokalt kontaktnät, är uppdaterad bland mat- & restaurangtrender och som framgångsrikt kan bidra till att fortsätta utveckla vårt erbjudande tillsammans med Gastronomisk chef, ditt team och övriga Kökschefer inom Urban Deli. Du har hög integritet och är mycket senior i din roll.

Dina arbetsuppgifter
Kökschef har det yttersta ansvaret för daglig drift, ekonomi, mat och personal för frukost, lunch/brunch, middag, café samt Takterassen på Urban Deli Sveavägen. Sammanlagt består avdelningen av ca 20 personer. Kökschef är medlem i den lokala ledningsgruppen samt Urban Delis inköpsgrupp och rapporterar till Gastronomisk chef.

I tjänsten ingår bland annat:
• Kvalitativt ansvar
• Menyutveckling i samråd med Gastronomisk chef
• Uppnå budgeterade målbilder gällande försäljning, råvarukostnad, personalkostnad och andra för avdelningen relevanta KPI:er
• Schema/bemanning
• Rekryterings- & personalansvar
• Löpande medarbetarsamtal
• Uppnå målbilder kring medarbetarundersökningar
• Arbetsmiljö
• Kalkylering
• Inventering
• Lönsamhetsundersökningar
• Egenkontroll & myndighetskrav
• Inköp enligt Urban Delis råvaruprofil/riktlinjer
• Löpande avdelningsmöten
• Koncept följs enligt anvisningar
• Attestering av fakturor
• Medverka på lokala ledningsgruppsmöten samt övriga relevanta mötesforum
• Etc.

Anställningen är som Tjänsteman, tillsvidare, heltid med en provanställning på sex månader. Arbetstiderna är varierande och inkluderar kvällar och helger även om en stor del av arbetsuppgifterna kan utföras under dagtid på vardagar. Urban Deli kan eventuellt hjälpa till med bostad under en begränsad period.

Tillträde enligt överenskommelse, ansökningar tas emot löpande fram till 31 oktober. Tjänsten kan komma att tillsättas innan dess. För eventuella frågor kontakta Fredrik Elin, Gastronomisk chef. fredrik.elin@urbandeli.org alt. 070-818 33 02.

Vi tar inte emot ansökningar via mail, alla ansökningar skall ske via länken. För mer information om Urban Deli, www.urbandeli.org

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02