Annons

Konferensproducent

Kom Hotel

Konferensproducent, tillsvidareanställning, heltid

Mitt i Stockholm, lite avskilt intill Sveavägen ligger Best Western Kom Hotel. Vi har 143 rum, 10 högteknologiska konferenslokaler och Stockholms största hotellgym. Vi tar emot gäster från hela världen och älskar att få våra gäster att känna sig hemma, må bra och få uppleva de allra bästa sakerna med Stockholm. Demokrati, rättvisa och alla människors lika värde är självklarheter för oss och all vår vinst går till våra ägare – den ideella föreningen KFUM Central och dess ungdomsverksamhet.

Är du en människokännare? Människoälskare? I kombination med lite ordningssinne och säljdriv? Då är det dig vi vill ha. Välkommen till Best Western Kom Hotel Stockholm!

Så vad är det egentligen för jobb – Som Konferensproducent på vår Konferensavdelning! Sälja, boka och planera möten, vara vårt ansikte utåt mot gästerna – vår gästvänliga stjärna. Vår kämpe på barrikaderna. Det är du som ser till att kunderna väljer oss, att våra fantastiska gäster får det de vill ha, att de trivs och kommer tillbaka.

Du jobbar oftast dagtid, men det förekommer även arbetspass på kvällar och helger. Du hanterar en uppsjö av olika arbetsuppgifter. Du svarar på förfrågningar och lämnar offerter, ser till att gästerna välkomnas och hjälper dem med tekniken, lokalerna och fika, du finns till hands när gästerna behöver hjälp och sköter fakturering, utvärderingar och svarar när vi får feedback. Kort sagt – du ser till att kvaliteten på gästernas service och upplevelse är så hög som den ska vara på Kom Hotel.

Vår konferensproducent arbetar nära och rapporterar till konferenschefen. Till sin hjälp finns konferensvärdar/värdinnor som också tar hand om gästerna.

Vad innebär tjänsten?
– Hålla kontakt med våra gäster, från första förfrågan till avslutande utvärdering och se till att de får det möte de vill ha.
– Försäljning och offerering av konferenser samt merförsäljning på plats
– Planering och genomförande av konferenser
– Kvalitetssäkra standard och service för våra gäster
· Arbeta med daglig konferensdrift såsom att ta emot gäster, finnas till hands, duka fram fika, iordningsställande av lokaler etc.
– Administration efter konferensen såsom fakturering och utvärderingar.
· Hålla fortsatt god relation till våra stammisar och kunder.

Och vem är du?

Vi ser att du är en servicestjärna ut i fingertopparna! Att du med glädje och energi gör det där lilla extra för våra gäster.
Vi blir överlyckligliga om du kan bokningsprogrammet Suite 8. Vi blir glada om du har erfarenhet av liknande arbete. Allra mest har du erfarenhet inom service och är en allmänt fantastisk människa. Vi skulle älska om du gillar att komma med kreativa idéer och gillar att piffa och trixa på konferensen.
Vad vi däremot kräver: att du talar svenska och engelska både skrift och tal, har utbildning inom hotell och turism eller minst 2 års erfarenhet av branschen. Samt att du tidigare jobbat med någon typ av hotellbokningssystem.

Vad erbjuder vi…?

Främst så har vi det fantastiskt roligt på jobbet. Seriöst och på riktigt. Det låter så himla blasé att säga ”vi är som en familj” – och det är vi inte heller – mer ett sammansvetsat gäng Gött tjöt, hotellfrukostfika och gemytlighet.

Sedan, utan inbördes ordning;

– Lön (Vi har såklart kollektivavtal)
– Fri tillgång till vårt gym – två våningar och nyrenoverat!
– Möjlighet att under arbetstid klä ut sig till skelett. (Obs: Halloween)
– Kompetensutveckling i form av utbildningar
– Friskvårdsbidrag
Så skicka din ansökan och CV nu med en gång, vi söker nämligen någon omgående och rekrytering sker löpande.

Väl mött och vi ses snart!

Hemsida: www.komhotel.se

Skicka in er ansökan till Anna Hallström. Konferenschef: anna.hallstrom@komhotel.se

Har du frågor gällande kollektivavtalet eller andra personalfrågor? Kontakta: Kea Lagerquist HR Chef, kea.lagerquist@komhotel.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02