Annons

Office Manager

Urban Escape

Var med och skapa ett värdskap i världsklass i receptionen och knytpunkten för nya kvarteret Urban Escape – Stockholms centralaste kvarter!

Med fem hus, fyra gator, två torg och en ikonisk handelsplats skapas Stockholms hetaste citykvarter – Urban Escape. Urban Escape inhyser moderna kontor, Stockholm citys mest centrala handelsplats, två helt unika livsstilshotell, flera topprestauranger och en inspirerande takmiljö som binder ihop de olika delarna, mitt i centrala Stockholm. Kvarterets fastigheter knyts ihop med det som kallas Plan 5 – en exklusiv plats där kvarterets anställda samt besökare kan mötas, där kunskap delas och relationer skapas och där du som Office Manager håller ett värdskap i världsklass.

I rollen som Office Manager är du ansiktet utåt för Urban Escapes knytpunkt Plan 5. Du fyller en central funktion för kvarterets anställda. Du trivs med att vara spindeln i nätet och knyta starka relationer med hyresgästerna. Du har god kännedom om vilka som arbetar i kvarteret och arbetar proaktivt med att tillgodose deras behov. Du levererar service och värdskap utöver förväntan. Du är organiserad och strukturerad och har ett öga för detaljer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att se till att kvarterets hyresgäster och besökare får ett proffsigt välkomnande, hänvisa till rätt plats i huset, ta emot och boka leveranser och se till att reception och lobby alltid är välskött och inbjudande.

För att lyckas i rollen som Office Manager tror vi att du som person är självgående, lösningsorienterad och har en hög genomförandekraft. Du är bekväm med att skapa nya rutiner och arbetssätt och ser till att de efterföljs. Du gillar ordning och reda och har alltid koll på läget. Du är en stark kommunikatör i tal och skrift och pratar engelska obehindrat. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare nyöppning då tjänsten innefattar att bygga upp avdelningen från grunden, skapa rutiner och SOP.

Kravspecifikation
• Minst 2 års erfarenhet som Shift Leader (alt. liknande position)
• Arbetat i internationell miljö
• Flytande engelska, tal och skrift
• God datorvana

Missa inte chansen att vara med och bygga upp Stockholms hetaste kontorsreception – & lobby! Rekrytering och bemanning sker via Hotel At Six, där du kommer att ingå i teamet för event- och konferens.

Tilltänkt startdatum: Mitten av mars månad
Sista ansökningsdag: 2019-02-25
Intervjuer sker löpande.
För mer information vänligen kontakta Ida Kull på ida.kull@hotelatsix.com eller telefonnummer 076-166 45 53

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02