Annons

Restaurangchef

Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäs Gästgifveri är ett klassiskt småländskt gästgifveri som ligger vackert beläget intill Kalmarsund, cirka 35 km från Kalmar och 50 km från Karlskrona. Gästgifveriet har 51 hotellrum, konferenslokaler, kongresshall för 250 personer, restaurang med ca 150 sittplatser, festlokal för ca 220 sittande gäster, en härlig uteservering med utsikt över Kalmarsund, vinkällare och spa.

Vår matfilosofi är att servera traditionell och genuin husmanskost i modern tappning. Husmanskost är enkla, rustika rätter av vardagskaraktär med ursprung i det svenska landskapet. God mat kräver omsorg och tillagas med kärlek till råvarornas karaktär och smaker. Vi anpassar våra menyer efter säsongens skiftningar och ser ett stort värde i att bevara de traditionella svenska smakerna som sött, surt och salt. Med respekt för råvarorna och dess ursprung köper vi i mån av tillgång råvaror som är lokalt eller svenskt producerat. Vi värnar om de svenska smakerna och tillagar genom klassiska metoder som rimning, gravning, rökning och torkning, men självklart på vårt sätt.

I vår restaurang serverar vi våra gäster frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har både a la carte gäster och till våra konferensgäster och andra större sällskap som bröllop eller bemärkelsedagar erbjuder vi specialkomponerade menyer. Vinkällaren används för vinprovningar och After Business för våra konferensgäster. Under sommarhalvåret flyttar vi en del av köket utomhus för grillkvällar och under juletid är vårt hemlagade traditionella julbord, med cirka 6 800 gäster, höjdpunkten i vår restaurang.

Nu söker vi en restaurangchef.

Restaurangchefen ansvarar för hela restaurangverksamheten och dess utveckling parallellt med vår kökschef. Tillsammans vill vi att ni skapar nya unika smakupplevelser med mat och vin i perfekt kombination. Vi vill att du har ett stort mat- och vinintresse och brinner för att utveckla vår vinkällare till en ny nivå. Du är en engagerad ledare som älskar att leda ditt team i restaurangen. Du är driven och jobbar med värdskap, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Tjänsten är operativ och du deltar med självklarhet i den dagliga driften, vilket innebär tjänstgöring även kvällar och helger. Som restaurangchef ingår du i gästgifveriets ledningsgrupp.

Du har flera års erfarenhet inom branschen samt restaurang- och/eller sommelierutbildning.

  • 100%, heltid, arbetstid både dagtid, kvällar och helger
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Lön enligt överenskommelse
  • Maila din ansökan till Marcus Thell, vd, marcus@stufvenas.se
  • Läs mer på www.stufvenas.se
  • Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02