Annons

Shift Leader till hotellreceptionen

Elite Hotel Marina Tower

Om tjänsten

Är du vår nya Shift Leader?

Vi på Elite Hotel Marina Tower söker dig som är ett genuint serviceproffs och med en fantastisk känsla för hög kvalité och personlig service.

Som Shift Leader kommer du att arbeta i hotellets kärna och bli gästens första intryck. I vårt team är varje medarbetare en viktig nyckelperson, som bidrar till att samarbetet fungerar väl mellan de olika avdelningarna. Det är därför av största vikt, att du har absolut bästa känsla för förstklassig service, samt bidrar till att ge våra gäster en exceptionellt god gästupplevelse. Vi söker dig som är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och att du alltid ger ett glatt och positivt intryck.

Vem är du?

Du är flexibel, har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet och initiativförmåga. Du brinner för god service, är ansvarsfull och jobbar för höga kvalitetsmål. Goda språkkunskaper är ett krav och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenheter av hotellsystemet Opera är meriterande. Vi ser helst att du har minst ett års dokumenterad vana och erfarenhet av arbete i hotellreception.

Det dagliga arbetet som Shift Leader

Som Shift Leader leder du receptionsarbetet under dina pass. I arbetet ingår sedvanliga receptionsuppgifter som in och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa, bokningar, administrativa uppgifter, gästservice, hålla lobby och receptionsområde i bästa skick, klagomålshantering, kassahantering och att befintliga rutiner efterlevs. Du har ett starkt gästfokus och genom att arbeta med mål och uppföljning skapar du förutsättningar för medarbetarna att ge professionell service till våra gäster.

Praktikaliteter:

  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Enligt kollektivavtal

Om Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Elite Hotel Marina Tower är vackert beläget vid vattnet, bara några minuter från Stockholm city. Hotellet har 186 rum varav många med havsutsikt. Här erbjuds Sturebadet Marina Tower med bastu, pool, gym och hamam samt restaurang med uteservering. Hotellet har bra kommunikationer, båt till Nybroviken avgår från kajen utanför, buss och tåg finns inom kort gångavstånd.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels

Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Vi tar endast emot ansökan via hemsidan. För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Johan Månsson – johan.mansson@elite.se

Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person till vårt fantastiska team i receptionen.

Vi ser framemot att höra från dig!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02