Annons

Krögare/Arrendator till Restaurang Nära Stockholm

Vi undersöker intresse för att driva en restaurangverksamhet i Stockholms närhet, med naturskönt läge i anslutning till en allmän badsjö och turismanläggning.

I tänkt arrende ingår restaurang med uteservering och glasveranda, snabbmatsrestaurang och kiosk med glassförsäljning. Det finns idag öl och vinrättigheter. Verksamheten är säsongsbaserad med fokus på sommarperioden, men potential finns för året runt verksamhet med ex. utkörning av pizza etc. Vi förutsätter att du har god erfarenhet av restaurangbranschen och vet vad det innebär att driva egen restaurang. Vi förväntar att du är serviceinriktad, positiv, prestigelös och har viljan att skapa trivsel bland gästerna.

För rätt person är detta en utmärkt möjlighet att sätta egen prägel på restaurangverksamheten, med goda utvecklingsmöjligheter och ökad lönsamhet. För mer information, kontakta: lars.alund@uniquehotels.se

Vi vill ha din intresseanmälan inklusive erfarenhet med traditionellt brev till postadressen:

Unique Stay AB
Vallgatan 5
170 67 Solna
Märk kuvertet ”KRÖGARE”

Vi kommer läsa alla intresseanmälningar, men förbehåller oss rätten att endast kontakta de intressenter som går vidare i urvalsprocessen.

Fler annonser

Restaurang vid Riksgränsen säljes

Läs mer

Vill du förvärva ett Hotell längs den svenska ostkusten?

Hotell & Restaurang i Gamleby

Läs mer

Arrendator till Hotell och restaurangverksamheten vid Hotell Kittelfjäll

Läs mer

Arrendator till anrika Restaurang Hov

Stiftelsen Jamtli söker arrendator till anrika Restaurang Hov

Läs mer

Krögare/arrendator till Nordic Camping Edsvik

Nordic Camping Edsvik

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02