Hovmästare
SkiStar Lodge
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F08%2F220327_SN_Trysil_RadissonBLU_BrasserieT_01.jpg)
SkiStar Lodge och Hotell är vårt affärsområde som innefattar våra hotell och restauranger. Våra hotell erbjuder ett stort utbud av restauranger, caféer och barer. På vissa av våra hotell finns även andra aktiviteter som exempelvis bowling, äventyrsbad, inomhussurf och spa- och relaxavdelning. Hotellen som ingår i affärsområdet SkiStar Logde & hotell är SkiStar Lodge Lindvallen, SkiStar Lodge Hundfjället, Högfjällshotellet, SkiStar Lodge Trysil och Radisson Blu Trysil. Inför vintersäsongen söker vi hovmästare till våra restauranger på samtliga hotell. Vi har flertalet restauranger med skilda menyer och inriktningar och säker därför flera hovmästare som vill vara med och leda vår restaurangdrift under vintersäsongen.
Tjänsten innebär att fungera som en viktig länk mellan restaurang och kök under service. Du kommer att ansvara för att våra gäster får en trevlig upplevelse, hantera bokningsmejl och telefonsamtal samt leda personalen på plats. När restaurangchefen inte är på plats är du den ansvarige arbetsledaren. Som hovmästare kommer du, med stöd från restaurangchefen, att leda och inspirera restaurangteamet. Du är en förebild som visar vägen och uppmuntrar till engagemang och delaktighet bland dina kollegor.
Kvalifikationer
Du ska trivas att arbeta i driften samtidigt som du kan leda och inspirera medarbetarna teamet. Som individ är du driven och har ett starkt fokus på gästens upplevelse, alltid redo att möta nya utmaningar och hitta kreativa lösningar. Du är ansvarsfull, strukturerad och ödmjuk i ditt arbete och uppmuntrar till samarbete och engagemang från dina kollegor.
Förkunskapskrav
• Tidigare erfarenhet av att leda och utveckla restaurangteam.
• Du trivs i en hektisk miljö med varierande arbetstider.
• Du behärskar skandinaviskt språk och engelska i tal och skrift.
Meriterande
• Utbildning inom restaurang- och/eller servicebranschen.
• Erfarenhet från ledande position inom restaurangdrift i en säsongsbetonad verksamhet.
Anställningsform
Säsongsanställning från och med den november/december till april.
Arbetstider
Heltid, varierande arbetstider såväl vardag som helg.
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook