Annons

Ny hotellchef på Story Hotel

zoom
KARRIÄR. Efter Sheraton, Grand Hôtel och Elite Hotels blir han nu hotelldirektör på Story Hotel Signalfabriken i Sundbyberg. "Det här är Stockholms Brooklyn."
Annons

Johan Preisler har rekryterats till Story Hotel Sundbyberg som hotelldirektör.

Efter sin Hotel Management-utbildning, inklusive GIHC, i Göteborg tog Johan Preisler även en Bachelor från Griffith University i Australien. Därefter började han en lång säljkarriär inom de stora hotellbolagen i Sverige. Först ut var Sheraton, därefter blev det Grand Hôtel och de senaste fem åren har han varit försäljningschef för Elite Hotels i Stockholm.

Du går från stora kedjor till en liten uppstickare?

– Ja, det kan man säga. Rollen som hotelldirektör känns som en fantastisk utmaning och att det blev just Story Hotels är en ren bonus. Det är en hotellkedja med spännande ingredienser, starkt driv, innovation och som dessutom är i en expansiv fas.

Story Hotels håller på att utvecklas till till en liten hotellkedja. Det som började som ett lite kaxigt och innovativt hotell på Riddargatan på Östermalm i Stockholm, slog sedan upp Story Hotel Signalfabriken i Sundbyberg och i oktober öppnar bolaget på Universitetsholmen i centrala Malmö, ett hotell som blir kedjans största.    

Centrala Sundbyberg

83 rum stora Story Hotel Signalfabriken har en central placering i Sundbyberg och ligger i nära anslutning till alla kommunikationer. Tanken med hotellet är att attrahera såväl affärsresenärer som fritidsresenärer. Det gäller även hotellets restaurang i bottenvåningen, som expansiva Phil’s Burger driver inklusive den välbesökta cocktailbaren. 

– Jag är väldigt ödmjuk inför uppdraget som hotelldirektör. Vi skall driva mycket affärer och skapa ett vinnande lag som smittar av sig på gästerna. Det är ett häftigt hotell som är strategiskt placerat. Hela Sundbyberg är lite som Stockholms motsvarighet till Brooklynmycket puls och blandad spännande publik, säger Johan Preisler.

De senaste åren har många stora företag och arbetsgivare flyttat till Sundbyberg, däribland Unionen och Swedbank. Även kaffeföretaget Arvid Nordqvist huserar i området och Solna Business Park ligger bara ett stenkast bort.

Två ikoner slås samman för att revolutionera hotellbranschen

Två ikoner slås samman för att revolutionera hotellbranschen

När Amet & Partners och italienska världsaktören La Bottega slår sina påsar ihop bildas en ny jätteaktör. AMEGA LAB har som mål att omdefiniera upplevelsen av bekvämligheter