Annons

Vi behöver bli fler i vårt team – Fastighet/Reception sökes!

Best Western Plus Åby Hotel

Åby Hotel ingår i HKC Hotels som ägs av familjen Östlundh. I företaget finns även Hotel Kung Carl i Stockholm, Best Western Plus Hotel Noble House i Malmö, Best Western Hotell Hudik i Hudiksvall samt Clarion Hotel i Örebro. I april 2019 slog vi upp dörrarna till Åby Hotel i Göteborg/Mölndal. Vi öppnade upp ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum där upplevelsen står i fokus och där design och inredning är inspirerad av Tivoli. Hotellet ligger i direkt anslutning till den nya Åbymässan och ÅbyTravet med sina 17 nya konferenslokaler. Den 16 våningar höga byggnaden består av hotell, möteslokaler, takterrass med lounge, kontor och Friskis & Svettis-gym.

Fastighet: 60 % och Reception: 25%

Vi söker nu en medarbetare inom Fastighet/Reception, tjänsten kommer vara fördelad på 60% fastighet och 25% reception. Större delen ligger på att ta hand om vår fastighet och se till så att allting fungerar, allt ifrån att laga dörrkarmar till att sköta den tekniska delen på rummen och allmänna ytor. Vi söker dig som har glimten i ögat och har lätt för att samarbeta, du gillar att jobba med större projekt men också mindre och gå ner på detaljnivå. Du är ansvarstagande, trygg i dig själv, engagerad och strukturerad. Receptionstiden kommer vara fördelad på varannan helg och inkluderar även kvällar.

Egenskaper:

– Självgående

– Lösningsorienterad

– Samordna och vara spindeln i nätet

– Ha ett praktiskt handlag

– Tekniskt intresserad

– Tycka om fysiskt arbete

Som receptionist sätter du värdskapet högst, du är säljinriktad och gillar att vara i händelsernas centrum. Receptionen är hotellets hjärta, det är här det händer! Vi är ett glatt och starkt team som sätter upplevelsen i fokus.

Vi ser helst att du har hotellerfarenhet.

Åby Hotel | Åby Arenaväg 8b | 431 62 Mölndal | abyhotel.se | +46 31 384 02 00 | info@abyhotel.se

Tillträde omgående – rekrytering och intervjuer sker löpande. Lön enligt överenskommelse.

Vid ansökan, frågor och funderingar, vänligen kontakta: anne-mari.skold@abyhotel.se senast 30 september.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02