Restaurangchef
Gimo Herrgård
Avsmakningsmeny i chambre separée, bröllopsbankett i Kungasalen, vinprovning i källarvalvet eller kanske caipirinhas i Sjöstugans SPA-bar. Gimo Herrgård är besöksmålet av många olika anledningar men gemensamt är förväntan om en förstklassig upplevelse från ankomst till hemfärd. Mat- och dryckesupplevelsen är mycket viktig och nu söker vi en restaurangchef att leda serveringsverksamheten på hotellet.
Restaurangchefen är restaurangens ansikte utåt och ansvarar för den dagliga driften av restaurangverksamheten inklusive bemanning och alla löpande aktiviteter rörande mat och dryck. Du tycker om att synas och att arbeta aktivt med dina duktiga medarbetare. Du är en del av företagets ledningsgrupp som tillsammans utgör ett dynamiskt team för att utveckla hotellet. Under 2019 har vi haft en fantastisk beläggningsutveckling och nu är vi i full färd med att planera in våra aktiviteter för 2020.
Sommelierutbildning är önskvärt men inget krav. Att du delar vårt genuina intresse för mat och dryck är däremot imperativt. Våra gäster kommer från världens alla hörn och svenska och engelska används flitigt i både i tal och skrift.
Kommer du långväga ifrån så kan vi vara behjälpliga med boende.
Varmt välkommen med din ansökan!