Annons
Annons

Medarbetare till vintersäsongen 2021/2022

Hotell Klimpfjäll

Hotell Klimpfjäll söker medarbetare till vintersäsongen 2021/2022.

Klimpfjäll är en liten fjällby i Södra Lappland och Västerbotten. Byn ligger uppe i nordvästra hörnet av Västerbotten, endast några mil från den jämtländska och norska gränsen. Klimpfjäll erbjuder vintertid ett skidsystem med 20 nerfarten, skoterleder och friområden för skoter samt sommartid en enastående fjällmiljö för dig som gillar att vandra, fiska och uppleva fjällen på riktigt!

Hotell Klimpfjäll driver hotell, stugby och skidanläggningen Klimpfjäll Skicenter. Läs mer på www.klimpfjall.se Vi söker nu både dig som vill jobba vintersäsongen med uppstart kring årsskiftet. Vi letar efter dig som älskar fjällen, brinner för gästservice och vill vara en del av ett härligt gäng!

Vi söker medarbetare till flera olika avdelningar. Oavsett om du har mindre erfarenhet eller är en senior avdelningsledare är du välkommen med din ansökan! Vi söker bl.a. till:

Hotellreception
Housekeeping
Restaurang
Café
Bar
Disk
Liftvärd/värdinna
Skid- och skoteruthyrning

Vår vintersäsong sträcker sig till mitten av april men för rätt person finns det mycket goda möjligheter till förlängning. Personalboende erbjuds men du bör vara beredd på att dela rum med dina kollegor! Anställningen startas med introduktionsdagar och internutbildning tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar för att tillsammans skapa en oförglömlig gästupplevelse. Vi hugger i när och där det behövs! Vi värdesätter dig som har en vilja och ambition att jobba över avdelningsgränserna!

Låter detta intressant? Läs mer om tjänsterna på https://pointpeople.se/alla-tjanster/ och välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02