Annons
Annons

3x del- och halvtidstjänster i reception

Best Western Kom Hotel

Best Western Kom Hotel har 143 fina rum med bekväma sängar och trevlig inredning centralt på Norrmalm. Vi har även en konferensavdelning perfekt för konferenser, seminarier, utbildning och styrelsemöten. Best Western har ett kvalitetssäkringsprogram som garanterar en hög och jämn service och kvalitet.  Vi arbetar aktivt med miljö- och säkerhetsfrågor. Kom Hotel AB ägs av den ideella ungdomsföreningen KFUM Central och all vår vinst går till föreningsverksamheten.

Är du en människokännare? Människoälskare? I kombination med ett tålamod av stål? Då är det dig vi vill ha. På riktigt. Välkommen till Best Western Kom Hotel!

Så vad är det egentligen för jobb? Som receptionist i vår Front Desk! Det vill säga i receptionen. Vara vårt ansikte utåt mot gästerna. Vår gästvänliga stjärna. Vår kämpe på barrikaderna. Det är du som hjälper våra fantastiska gäster. Har du arbetat inom service så vet du vad vi menar. Du arbetar skift, både morgnar och kvällar. Aldrig samtidigt. Vi lär behöva dig även under helger.
Våra receptionister hanterar en uppsjö av uppgifter – det blir incheck, utcheck, kassahantering, fakturering, bokningar, telefonerande inom huset och utanför huset mm. Allt som en receptionist på ett hotell gör helt enkelt. Allra främst så hjälper du dock gäster. Det är prio #1.

Och vem är du? Just för dessa tjänster är det ett krav att du har kunskap om och/eller har jobbat i Suite 8/Fidelio, alternativt om du kan något annat hotellprogram. Vi blir glada om du har gymnasiekompetens inom hotell och turism, allra mest har du erfarenhet inom service och hotellbranchen och är en allmänt fantastisk människa och engagerad medarbetare som kan tänka sig ställa upp för teamet och alltid jobba för teamets bästa.

Vad vi också kräver: att du talar svenska och engelska. Merparten av våra gäster konverserar nämligen med oss på något av de språken. Sedan blir vi inte ledsna om du råkar kunna ryska, italienska, japanska, tyska eller kinesiska… men det är mest lull-lull och plus i kanten.

Vi söker just nu:
• 3 tjänster på 40-80% fast anställning

Vad erbjuder vi? Främst så har vi det fantastiskt festligt på jobbet. Seriöst och på riktigt. Det låter så himla blasé att säga ”vi är som en familj” – och det är vi inte heller – men kanske mer ett kompiskollektiv? Gött tjöt, hotellfrukostfika och gemytlighet utan dess like. Sedan, utan inbördes ordning:
-medlemskap i vårt gym
– två våningar och nyrenoverat!
-möjlighet att under arbetstid klä ut sig till skelett (obs: Halloween)
-utbildning via våra samarbetspartners (om man vill)
-gratis kaffe!
-lön

… Så släng iväg ett CV, vi söker nämligen någon omgående. Märk ansökan med vilken tjänst du är intresserad av. Skicka din ansökan eller eventuella frågor till keeleigh@komhotel.se

Ses snart!

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02