Annons
Annons

Affärsområdeschef

Moment Group

Moment Group – upplevelsekoncernen
Många starka varumärken, 13 egna arenor i Skandinaviens största städer och omfattande kundrelationer i kombination med engagerade medarbetare som tillsammans skapar en unik bredd av upplevelser – allt samlat i en mission ”Great moments in people’s lives”. Detta spetsat med en strategi som vässats under en tuff pandemi och en kvalitetsstämpel från en börsnotering är ett sätt att kortfattat beskriva Moment Group. Inom koncernen skapas varje år upplevelser för fler än 2 miljoner gäster och verksamheterna bedrivs i tre affärsområden med kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Falkenberg. Show, musikal, teater, konsert, club, event, aktivitetsarenor och bistro är en del av det som står på menyn inom Moment Group – en av de ledande aktörerna inom upplevelsebranschen i Skandinavien!

Vi söker nu en Affärsområdeschef till Immersive Venues – vårt största affärsområde

Vi går in i en spännande utvecklingsfas och söker en driven och engagerad ledare. I affärsområdet ingår åtta av koncernens show- och aktivitetsarenor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo – Wallmans, Golden Hits, Hamburger Börs, Kungsportshuset, Ballbreaker och STAR Bowling. Vi söker dig som vill utveckla och lyfta våra verksamheter och varumärken till nästa nivå. Du driver det strategiska arbetet inklusive konceptutveckling för affärsområdet samtidigt som du coachar våra ledare för arenorna i det dagliga arbetet och mot uppsatta mål. Du rapporterar till Koncernchef och ingår i koncernledningen där du aktivt bidrar till utvecklingen av Moment Group. Vi ser gärna att du är placerad i Stockholm eller Göteborg.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett starkt affärsdriv med högt fokus på verksamhets- och konceptutveckling. Du har ett strategiskt helhetstänk men kan också omsätta strategi till handling. Du vågar utmana, tänka nytt och vill ligga i framkant. Du håller dig uppdaterad och är lyhörd kring trender inom upplevelsebranschen. Som ledare är du engagerad och kommunikativ med förmågan att involvera och inspirera. Du skapar arbetsglädje och utvecklar organisationen samtidigt som du är en tydlig kravställare i alla led. Du vet hur du driver intäkter och lönsamhet kopplat till gästupplevelsen med service och kvalitet.

Vi ser att du kommer från en liknande ledande roll inom upplevelsebranschen/hospitality. Du har egen driftserfarenhet men har också arbetat med verksamhets- och konceptutveckling, gärna på kedjenivå med geografisk spridning och olika marknader. Skandinavisk erfarenhet är meriterande. Du har även en bred erfarenhet från F&B med förståelse för olika koncept och inriktningar. Du är stark i din ledarroll, har tidigare lett andra chefer och förstår innebörden av att leda på distans. Du har en relevant akademisk examen med god ekonomisk kunskap.

Är detta du och ser du fram emot att bidra till att skapa unika upplevelser?

Välkommen med din ansökan redan nu! Urval och intervjuer kommer att påbörjas i början av augusti!

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. Har du frågor, vänligen kontakta Helena Larson 070-753 33 10.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02