Annons

Affärsutvecklare

Idre Fjäll

Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla Idre Fjäll som en av Sveriges bästa fjällupplevelser. Dessutom tillsammans med fantastiska kollegor i en organisation som står för hög kvalité, engagemang och go stämning.

Rollen

Som Affärsutvecklare arbetar du med att stötta och utveckla Idre Fjälls verksamheter framåt. Uppdraget syftar till att utifrån vårt varumärke, målsättningar och gästinsikter kunna utveckla nya gäst- och intäktsflöden. I denna roll blickar du även framåt för att möjliggöra att Idre Fjäll står redo att möta våra gästers framtida förväntningar vad gäller produkt och koncept.

Som Affärsutvecklare krokar du arm med Idre Fjälls Verksamhetsansvariga för respektive resultatenhet. Du arbetar nära VD och känner dig bekväm i en coachande roll gentemot våra Verksamhetsansvariga. Du har en naturlig affärsmässighet och är nyfiken på trender både inom branschen och omvärlden för att kunna föreslå en bra väg framåt. I vissa fall kan det innebära att du projektleder större utvecklingsinitiativ.

På Idre Fjäll är vi övertygade om att vi presterar och mår som bäst när vi förhåller oss till varandra som jämlika kollegor med tydliga uppdrag och en sylvass målsättning.

Profil

Till denna roll söker vi ett entreprenöriellt ledarskap, vi söker dig som har ett starkt driv av att utveckla affären och identifiera nya trender och utvecklingsområden. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och är en tydlig kommunikatör. Du har erfarenhet från ansvarsroll inom besöksnäringen med fokus på utveckling och ekonomi- samt kvalitetsansvar. Som person har du ett stort gästfokus och är lösningsorienterad i ditt förhållningssätt. Du arbetar systematisk och har en analytisk förmåga. Vi tror såklart att du precis som vi trivs fjällvärlden i vår magiska natur med fantastiska aktiviteter. Dessutom gillar du ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott samarbete och nära till skratt.

Visa intresse

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tveka inte att kontakta VD Andreas Starenhed vid frågor om tjänsten eller HR Ida Einarsson vid frågor om processen. Du når oss på andreas.starenhed@idrefjall.se eller ida.einarsson@idrefjall.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02