Annons
Annons

Analytiker

Annordia

Om Annordia
Annordia är en av Sveriges ledande rådgivningsbyråer för investeringar i och utveckling av hotellfastigheter. Som fullservicebyrå hjälper vi våra uppdragsgivare under investeringscykelns alla faser. Från marknadsanalys och konceptutveckling, till hyresbedömning, operatörsupphandling samt försäljning. Våra kunder utgörs framförallt av fastighetsägare, kommuner, banker och investerare. Tillsammans med dem har vi haft förmånen att medverka i många av Nordens största hotellprojekt och transaktioner.
Annordia är ett mindre bolag i en expansiv fas och består av ett starkt sammanhållet och engagerat team. Vi vill ge våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa med oss, och erbjuder därför spännande arbetsuppgifter i en kreativ miljö där alla har möjlighet att påverka bolagets utveckling. Vi söker nu en analytiker till vårt team i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten består av såväl kreativt som analytiskt arbete. Du medverkar i projekt från uppstart till leverans och får därmed en god helhetsbild. Du kommer att tilldelas eget ansvar tidigt och vi ser gärna att du vill vara involverad i utvecklingen av bolaget. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande, men bland annat omfatta att:
• Utreda förutsättningarna för att etablera ett hotell på en viss marknad och fastighet.
• Bedöma den marknadsmässiga hyran för ett hotell utifrån en marknadsanalys och konceptbeskrivning.
• Prognostisera utvecklingen för specifika marknader och hotell.
• Upprätta prospekt inför en operatörsrekrytering eller fastighetsförsäljning.
• Analysera hotell utifrån parametrar som t.ex. driftkalkyler, logistik, koncept, finansiella nyckeltal, etc.
• Samla in och bearbeta data i Excel.
• Göra research i form av intervjuer, hotellbesiktningar samt söka i källor online och i litteratur.
Du kommer också att bistå vid utformningen av funktionella hotellkoncept (lokalprogram, volym, faciliteter, etc.) och rekryteringen av hotelloperatörer.

Profil
Vi söker dig som har upp till fyra års relevant arbetslivserfarenhet från hotell- eller fastighetsbranschen. Du har minst en kandidatexamen inom hotell, fastigheter eller annan relevant inriktning. Som person är du ansvarstagande, noggrann och självgående. Det är mycket viktigt att du har en stark analytisk förmåga, utmärkta kunskaper i Excel samt uttrycker dig väl i skrift på såväl svenska som engelska.

Ansökan
Du ansöker till tjänsten genom att maila CV, personligt brev och betyg från universitet/högskola till career@annordia.com. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller funderingar gällande processen så är du varmt välkommen att kontakta Rickard Petersson på 070-924 13 26 eller rickard.petersson@annordia.com.

Läs gärna mer på vår hemsida www.annordia.com.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02