Annons

Anläggningschef

Ansia Resort och Camping

Svenska Campingpärlor befinner sig i ett expansivt skede och förstärker därför organisationen med en självständig och driven anläggningschef för Ansia Resort och Camping i Lycksele. Ansia Resort är en femstjärning pärla med verksamhet året om innefattande camping, stugby, hotell, restaurang och konferensverksamhet.

Du har som huvuduppgift att leda den dagliga verksamheten samt driva utvecklingsarbetet för att uppnå mätbara resultat. Utvecklingsarbetet utförs i nära samarbete med övriga funktioner inom koncernen vilket kräver flexibilitet och god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är inte rädd för att vara operativ i olika delar av anläggningens drift vid behov. Du har budget och personalansvar för en varierande mängd anställda beroende på säsong.

Vi erbjuder dig ett utmanande och självständigt arbete i ett expansivt företag. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling inom koncernen.

Vem är du?
Du har erfarenhet från att leda och utveckla verksamheter med affärs- och resultatfokus. Du har lätt att sätta dig in i nya verksamheter. Du är prestigelös och en engagerad lagspelare. Kreativt tänkande genomsyrar dig som person. Ett intresse och kunskap om ekonomi är meriterande. Du rapporterar till vår campingchef och ingår i Svenska Campingpärlors chefsgrupp. I Orsa som är koncernens huvudkontor finns företagsledning, ekonomi, HR och marknad/försäljning.

Tjänsten är placerad i Lycksele och innebär arbete på kvällar, helger samt under högsäsong på sommaren. Lön enligt överenskommelse

Stämmer detta in på dig och du tycker att det låter intressant så är du välkommen med din ansökan.

Vill du veta mer kontakta vår campingchef Anders Östring 070-338 26 00

Skicka in din ansökan så snart du kan vi gör löpande intervjuer under tiden, Sista ansökningsdag är 30/6

Kontakt
Namn: Anders Östring
Titel: Campingchef
Epost: anders.ostring@svenskacampingparlor.se
Telefon: 070-3382600

Villkor
Yrkestitel: Anläggningschef
Anställningsform: Tills vidare
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Om företaget
Svenska Campingpärlor består av Ansia Resort, Orsa Camping, Mora Parken, Mora Camping, Siljansbadets Camping, Rättviks Camping, Gränna Camping, Ekerum Camping, Sunne Camping och Sommarland och Duse Udde Camping. Svenska Campingpärlor ägs av Grönklittsgruppen AB som även äger Orsa Grönklitt, Tänndalen, och Orsa Rovdjurspark. Grönklittsgruppen är Sveriges snabbast växande besöksnäringsföretag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02