Annons
Annons

Är du vår nya Frukost och konferenschef?

Scandic Kungens Kurva & Scandic Prince Philip

Är du vår nya Frukost och konferenschef?

Då kommer du kommer att jobba med de viktigaste personerna hos oss– våra gäster. Därför söker vi dig som gillar att kombinera försäljning med service. Du älskar mötet med gästen, brinner för att skapa goda relationer samt förmågan att leverera det lilla extra.

Du är trendmedveten, kreativ och har en ”hands-on” attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Du har helhetsperspektiv och kan tänka strategiskt samtidigt som du förstår vikten av detaljer.

Vi vill att du är analytiskt lagd med en ständig nyfikenhet på siffror och resultat. Du kan se helhetsperspektiv och tänka strategiskt samtidigt som du förstår vikten av detaljer.

För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och se Scandics värderingar som dina egna!

Vad är din roll?

Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål – nöjda gäster!

Du har det övergripande ansvaret för båda hotellens frukost och konferensverksamhet Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service i världsklass!

I din roll som klustrad frukost och konferenschef kommer du att arbeta med två hotells nyckeltal och andra uppsatta mål som krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna.

Skiftarbete kan förekomma.

Vi söker dig som har

  • En relevant utbildning/3 års yrkeserfarenhet gärna från liknande roll
  • Ledarskapserfarenhet från liknande arbete är ett krav
  • Mat– och dryckeskunskap
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • God datakunskap

Meriterande:

  • Kunskap i Micros och Scorpio
  • Dokumenterad erfarenhet av budgetansvar

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Mattias Mattsson via mail på mattias.mattsson@scandichotels.com

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Personlighetstester kan komma att genomföras.

Välkommen med din ansökan via länken nedan!

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02