Annons
Annons

Arbetsledare till Bar

Liseberg Grand Curiosa Hotel

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i – är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare för Bar fungerar du som Bar Managers högra hand, där ni tillsammans ansvarar för planering, ledning och fördelning av det dagliga arbetet för Grand Curiosas barer. Du verkar i fantastiska bar- och restaurangmiljöer, där du tillsammans med ditt bar-team kommer skapa enastående drinkupplevelser och service för våra gäster. Du har en central roll som arbetsledare, där du är mycket synlig i verksamheten. Du har förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt och tar stort ansvar för att finnas till för samtliga medarbetare på ditt område genom att motivera, inspirera och vara behjälplig vid de situationer som kan uppstå. Du rapporterar till hotellets Bar Manager och arbetar också tätt tillsammans med övriga kollegor på hotellet.

Vem är du?
Som arbetsledare bar är det viktigt att du är lösningsorienterad och har öga för detaljer och kvalité samt en god förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt. Du har en kommunikativ fallenhet både gentemot kollegor och gäst, och verkar för ett gott samarbetsklimat mellan kollegor både i bar och restaurang. Du gillar högt tempo och drivs av snabba utmaningar som kräver kreativitet och flexibilitet. Som arbetsledare bidrar du till en god ekonomi och ser utvecklingspotential inom ditt verksamhetsområde.

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet, kreativitet och flexibilitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag – ja då tror vi att du kommer älska att jobba som arbetsledare för Bar på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har stor erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen, med särskilt fokus på bar. Relevant utbildning inom hotell och restaurang ser vi som meriterande. Vi ser även att du har minst 2 års erfarenhet av en ledande position i bar. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer och har goda kunskaper inom dryck, mat- och vinkunskap. Kännedom om modern cocktail- och dryckesskapande är meriterande. Du har ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt och har förmågan att kunna växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt och du lockas av möjligheten att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras vilket innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster tillsammans med ditt team.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse, preliminärt behöver vi dig från februari- april månad. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, sena kvällar och helger. Tjänsten ligger under Unionens avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på: jobb.grandcuriosa@liseberg.se

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02