Annons
Annons

Arbetsledare till receptionen

Wiks Slott

Vår verksamhet

Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala Folkhögskola Wiks folkhögskola samt Wiks slott hotell och konferens. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en ökad kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö.

Vår verksamhet

Wiks slott hotell och konferens ligger vackert vid Lårstavikens strand, 20 minuter från Uppsala mot Enköping- Örsundsbro. Vi har ett magiskt vackert slott med intilliggande hotellbyggnader, restauranghus och en vacker park att ströva i. Vi arbetar mycket med att få våra gäster att uppleva den lugna fina naturen och närheten till vattnet, njuta av slottet både som konferensgäst bröllopsgäst och privatgäst som bokat in sig på en yoga-helg hos oss. Vi har även trädgårdar där vi odlar grönsaker till våra kök och snittblommor till alla blomsteruppsättningar.

Ditt arbete;

Nu söker vi en arbetsledare till receptionen som älskar att jobba med service och människor som ser arbetet med service som det roligaste som finns. Du ser en naturlighet med gott ledarskap, gästfokus och inspirerar dina medarbetare. I vår reception arbetar vi med traditionella receptionsuppgifter med också med konferensservice till alla möten. Arbetet som arbetsledare i receptionen är en blandning mellan administration operativa och strategiska uppgifter. Du är delaktig i det dagliga arbetet i receptionen och ingår även i arbetsledargruppen för enheten som leder och utvecklar verksamheten.

Ditt uppdrag

Operativt och strategiskt arbete i receptionen

Motivera, utveckla och engagera ditt team

Säkerställa hög och jämn kvalitet och ett gott värdskap

Varierande arbetstider.

Dina kvalifikationer

Erfarenhet som arbetsledare inom konferenshotell

Arbetat som arbetsledare minst 5 år.

Arbetat med hotellbokningsprogram Hotsoft är meriterande.

Arbete  med CRM system är meriterande.

God samarbetsförmåga och vara en tydlig kommunikatör

Körkort

Din kompetens

Personlig mognad – Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella.

Självständighet – Du har mod att agera efter din egen övertygelse.

Stabil – Du är lugn och kontrollerad under stress eller i pressade situationer och fokuserar på rätt saker.

Uthållig – Du förblir motiverad och arbetar på, även när hinder uppstår, tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.

Strukturerad – Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar.

Problemlösande analysförmåga – Du behärskar komplexa frågor och har förmågan att analysera och lösa komplicerade problem.

Relationsskapande – Du är socialt aktiv, skapar kontakter och underhåller relationer i yrkesmässiga sammanhang.

Ledarskap – Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål, samt skapar engagemang och delaktighet.

Vi erbjuder

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Ta gärna kontakt med Marie Berglund på 070-6116036 eller via mail marie.berglund@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan snarast, vi kan anställa innan sista ansökningsdag som är den sista september 2022.

Sista ansökningsdag är den sista september 2022.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02