Annons
Annons

Arbetsrättsjurister

Visita

Har du ett brinnande intresse för arbetsrätt, är serviceinriktad med stort medlemsfokus och vill arbeta med Sveriges nya basnäring? Just nu söker Visita dig som är arbetsrättsjurist och befinner dig i början av din karriär.

Vi söker
På vår avdelning Arbetsrätt och Förhandling arbetar för närvarande 14 kunniga och engagerade jurister med specialisering inom arbetsrätten. Vi söker nu en ny kollega till vårt team. Vi är övertygande om att sammansättningen av teamet är en av de absolut viktigaste sakerna för såväl kompetenshöjningen som trivseln på arbetsplatsen och det absolut viktigaste för oss är att vi får rätt kollega till vår avdelning.

Som jurist hos oss kommer du att ge arbetsrättslig rådgivning, biträda våra medlemsföretag i lokala och centrala förhandlingar, hålla utbildningar för chefer och HR ansvariga samt medverka i kollektivavtalsförhandlingar. Att hålla sig á jour med lagstiftning och bevaka viktiga strategiska frågor inom ramen för arbetsrätten samt representera Visita och våra medlemsföretag i samverkansgrupper inom Svenskt Näringsliv ingår i arbetsuppgifterna.

Vi ser att du är prestigelös, lösningsorienterad och en lagspelare med vana att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du har ett lyhört, förtroendeingivande och relationskapande förhållningssätt gentemot våra medlemsföretag, likväl som till motparter. För att lyckas i rollen och trivas hos oss tror vi att du hunnit jobba något år sedan du tog din jur. kand och har ett intresse av att pedagogiskt förmedla lagar och regelverk till såväl jurister som till andra yrkesgrupper. Du har även ett intresse av samhälls- och näringspolitiska frågor och förstår vikten och värdet av att ha ständigt ha våra medlemmars bästa i fokus. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Utbildning och erfarenhet
• Jur. kand eller motsvarande
• Samhälls-och näringspolitiskt intresse
• Goda kunskaper i engelska
• Gärna tidigare arbetslivserfarenhet från förbund, advokatbyrå, bolag eller myndighet

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande tjänst i en framtidsorienterad och expanderande bransch- och arbetsgivarorganisation som representerar Sveriges nya basnäring. Visita har för närvarande ett 60-tal medarbetare vilket innebär ett decentraliserat arbetssätt och korta beslutsvägar. Visita kännetecknas av en mycket öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Vi erbjuder en roll med frihet under ansvar med omväxlande arbetsuppgifter i en stimulerande och utvecklande miljö där vi stöttar varandra och hjälps åt för att lösa våra medlemsföretags utmaningar. En organisation att trivas och utvecklas i!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Då rekryteringsarbetet kommer starta direkt, kommer intervjuer ske löpande. Vi vill därför gärna ha din ansökan snarast möjligt.

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02