Annons

Area Sales Manager till Stockholm

Ligula Hospitality Group

Vi förstärker Ligula Hospitality Groups centrala säljorganisation med en Area Sales Manager i Stockholm. Tjänsten som Area Sales Manager består av uppsökande försäljningsbearbetning samt långsiktiga affärsuppgörelser mot främst företagskunder med logi- och konferensbehov. Du arbetar i Stockholm med omnejd och har även Norrland som ansvarsområde med utgångspunkt från Stockholm.

Finns det något bättre än att göra en bra affär? Har du tydliga affärsmål i sikte när du genomför dina kundmöten på ett professionellt sätt? Är du självgående och ansvarstagande i dina kontakter med kunden samt dina kollegor? Känner du igen dig så läs vidare om tjänsten som Area Sales Manager på Ligula Hospitality Group.

Som Area Sales Manager har du ett sinne för och erfarenhet av att göra affärer och nå avslut, du har en ansvarskänsla och vilja att jobba mot högt uppsatta mål. Du gillar kundkontakt, är socialt driven och är en utpräglad relationsbyggare. Du gillar att arbeta självständigt och målstyrt men ändå med en kreativitet och mycket energi. Vi ser även att du är lösningsorienterad för kunders olika behov. Tillsammans arbetar vi proaktivt, är nyfikna och vi har en attityd där allting är möjligt och där kunden är i fokus!

ARBETET I VARDAGEN:

 • Ansvar och genomförande för hela försäljningsprocessen
 • Säljbesök, inkl säljresor, i Stockholm och Norrland
 • Delaktighet i arbetet med försäljningsstrategin samt dess genomförande
 • Genomförande av olika typer av kund- och marknadsaktiviteter t.ex. deltagande på workshops samt mässor, visningar av hotell m.m
 • Samarbete med hotellen, främst i Stockholmsregionen

ÖNSKVÄRDA ERFARENHETER/KOMPETENSER

 •  Akademisk utbildning, eller motsvarande, inom försäljning och/eller marknadsföring
 • Med fördel en försäljningsbakgrund inom rese- och hotellbranschen eller besöksnäringen
 • Mångårig dokumenterad erfarenhet från försäljningsarbete inkluderat hela försäljningsprocessen, B2B
 • Dokumenterade försäljningsresultat
 • Ett uppdaterat nätverk inom rese- och besöksnäringen • Goda kunskaper i användande av datorer, vana att arbeta i Office, Word och Excel, samt med fördel någon form av CRM-system
 •  B-körkort är ett krav

INFORMATION OCH ANSÖKAN:

Du kommer att rapportera direkt till Director of Sales och din placering är i Stockholm.

 • Tjänsten är heltid, tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
 • Vi har kollektivavtal

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Director of Sales Åsa Lilja  på 031-80 40 55 eller via mejl asa.lilja@ligula.se

Sista ansökningsdatum 2019-09-06. Intervjuer sker löpande så vänta inte, skicka din ansökan via formuläret nedan redan idag!

OM OSS

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av trettioåtta hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection. Genom franchiseavtal driver vi även Park Inn by Radison i Hammarby Sjöstad, Malmö och Köpenhamn. Vi sysselsätter i dagsläget ca 650 årsanställda och omsätter strax över 900 MSEK.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02