Annons
Annons

Assistant Front Office Manager

Courtyard by Marriott Stockholm

Välkommen till Courtyard by Marriott Stockholm, ett stenkast från city med Rålambshovsparken som närmsta granne – där vi nu förstärker vårt receptionsteam med ytterligare en Assistant Front Office Manager, eller som vi kallar det – AFOM.

Som AFOM hos oss är du en del av receptionsteamet och hanterar in- och utcheckning av gäster, conciergeservice och att besvara mail och telefon. Du och dina två AFOM-kollegor ansvarar även för den dagliga planeringen, receptionens schemaläggning, upplärning av nya kollegor och att hantera och följa upp gästfeedback. Du arbetar på rullande schema och arbetstiderna varirerar mellan morgon, mellan, kvälls- och helgpass – vilket skapar en flexibel och ombytlig arbetsmiljö.

Vi erbjuder en arbetsplats med god stämning och stark teamkänsla där vi gör saker tillsammans både på och utanför jobbet – att du känner dig välkommen varje dag är lika självklart som att våra gäster känner sig välkomnade till hotellet! Vi är en del av världens största hotellkedja med närmare 9 000 hotell i 139 länder och vi spelar gärna en roll i både din personliga och yrkesmässiga utveckling genom våra utbildnings- och utvecklingsprogram. Som anställd får du dessutom ta del av kedjans generösa personalförmåner. Vi är givetvis anslutna till kollektivavtal.

Den vi söker till rollen som AFOM är lösningsorienterad, har en vilja driva teamet framåt, en lust att ständigt utveckla både dig själv och teamet och kanske viktigast av allt – hålla vår höga gästnöjdhet i fokus. Vi strävar alltid efter den högsta möjliga gästnöjdheten – vi mäts mot övriga Courtyard-hotell i Europa och vill ständigt ligga i topp. För att nå våra mål måste vi alltid vara villiga att arbeta över avdelningsgränser, som ett team – hela hotellet.

Vi ser det som meriterande om du har ett par års erfarenhet från en arbetsledande position inom reception, god kunskap i vårt PMS-system OPERA och erfarenhet av att jobba i en internationell kedja som till exempel Marriott.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte – skicka mig din ansökan redan idag på amanda.holmgren@stockholmcourtyard.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02