Annons
Annons

Assistant Revenue Manager

Ligula Hospitality Group söker förstärkning till vårt Revenue Team i Stockholm

Vill du vara med och leda våra hotell till nya höjder? Det här är en nybildad tjänst på revenue och distribution som du själv kan vara med och utveckla och påverka.

VEM ÄR DU?

Du är en person med god kommunikationsförmåga och analytisk förmåga som har lätt för att omvandla information och analys till åtgärder. Du ska ha arbetat med revenue/inventory management i minst 2 år, ha relevant utbildning för arbetet och vi ser gärna att du har erfarenhet från hotelldrift. Du behöver ha sinne för detaljer och siffror, vara strukturerad och ordningsam samt ha lätt för att lära och arbeta i olika system.

tjänsten

Tjänsten innebär att ge förutsättningar för ansvariga på våra hotell att ta rätt beslut i sitt dagliga revenuearbete. Du kommer vara med i arbetet att optimera lönsamhet och marknadsandel för varje hotell. Det innebär strategiskt och taktiskt arbete i alla segment, rumstyper och kanaler. Du kommer även vara delaktig i det centrala strategiska arbetet som t.ex. prissättning i olika segment.

Du kommer arbeta i nära samarbete med Group Revenue Manager och Business Analyst samt våra platschefer på hotellen. Tjänsten är placerad på marknadskontoret på Drottninggatan 108 i Stockholm, och du har daglig kontakt med sälj- och marknadsorganisationen. Du rapporterar till Group Revenue Manager.

Vi arbetar med PMS Picasso från Techotel som är kopplat till externa revenuesystem. Du behöver vara flytande i svenska och ha goda kunskaper i engelska.

ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan görs på Ligula Hospitality Groups hemsida: https://ligula.se/jobs/revenue-assistant/

Sista ansökningsdatum är den 30 juni 2018, intervjuer görs löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Amelie Lagerqvist, Group Revenue Manager, via mejl amelie.lagerqvist@ligula.se eller telefon 070-750 05 28.

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver enheter på 17 orter i Sverige och Danmark (Köpenhamn). Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal med Rezidor Hotels driver Ligula även Park Inn-enheterna i Hammarby Sjöstad respektive Malmö. Koncernen har sedan 2015 fördubblat antalet hotell i sin verksamhet från 14 till 32 och expansionen fortsätter. Vi sysselsätter i dagsläget ca 1000 anställda omräknat till heltid och omsätter ca 850 Mkr.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02