Annons
Annons

Assisterande kökschef

Strömstad Spa & Resort

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

I Strömstad finns denna unika spa & konferensanläggning vackert beläget vid bohusländska skärgården. Hotellet med dess 232 rum stod klart i mars 2007. Vår ambitionsnivå är hög och vi vill vara ett av de allra bästa hotellen på spa & konferensmarknaden.
Är du vår nye head assistant chef?

Vi söker en assisterande kökschef till vårt köksteam i Strömstad.
Vår kökschef med många år i branschen och med ledord som kvalitet, känsla och stolthet för yrket söker en ”högra hand” att anförtro delar av sitt arbete med. Strömstad Spa & Resort är inne i en kvalitativ utveckling av alla delar, hotell, spa och food & beverage.
Vi önskar en person som är mycket kvalitetsmedveten och älskar att utveckla sig själv och sina närmaste medarbetare i god anda.
Med en budget om ca 50 milj på food & beverage motsvarar det ca 40% av hotellets omsättning och är därför en betydande spelare på marknaden. Det i sin tur kräver en köksbrigad med flertalet olika roller, däribland en assisterande kökschef.

Vi söker dig som har/är:

* God förmåga att skapa bra relationer i din arbetsgrupp.
* Ser värdet i att arbeta med ledarskap och är intresserad av människor
* Drivande, ansvarstagande och ödmjuk som person.
* Resultatorienterad och har ett genuint intresse för att göra ett bra resultat för din avdelning.
* Välinformerad om trender och nyheter inom ditt område.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av att arbeta i kök och helst i varierad form såsom kock, kallskänka, patissier, bagare. Att du känner ansvar och att du trivs i den rollen.

Varaktighet: tillsvidare
Intervjuer sker löpande
Lön: månadslön
Sista ansökningsdag 2017.11.30.

Frågor om tjänsten besvaras av Linda Einarsrud 0526-30306. Maila ansökan till linda.einarsrud@stromstadspa.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02