Annons

Baransvarig

Åhus Seaside

Drömmer du om att få arbeta i en inspirerande miljö med hav och strand som närmsta granne? Vill du ge riktigt bra service till gäster i magisk hotell- och restaurangmiljö? Då har du chansen att bli en del av nya Åhus Seaside!

Just nu bygger vi nya Åhus Seaside, en helt ny hotellanläggning med spa, konferens/festvåning och restaurang beläget vid den vackra Täppetstranden i Åhus. Hotellet öppnar sina portar juni 2022.

Vi söker dig som har ett stort intresse för och kunskap om mat och dryck. Du är innovativ, ödmjuk och service minded. Du brinner för att överraska våra gäster och ge dem en mat- och dryckesupplevelse de sent ska glömma.

Rollbeskrivning:
Hos oss blir du en del av ett större team, ett glatt och härligt gäng där ni tillsammans arbetar med servering och bemötande av våra gäster. Som baransvarig kommer du att ha ett stort ansvar över våra barer. Det ingår även ett lättare personalansvar. Du ser till att barerna alltid är i toppskick, att teamet är på tårna och att stämningen bland personalen är på topp för att kunna leverera en kanonservice.

Restaurang och bar har öppet sju dagar i veckan, året runt. Hotellet har flera barer i olika funktioner.

Egenskaper och kvaliteter som krävs är:
• Du har en avklarad gymnasial utbildning, restaurangprogrammet är meriterande.
• Bartender- och baristautbildning är meriterande
• Du är flexibel gällande arbetstider
• Du talar och skriver flytande svenska och engelska
• Du är serviceinriktad, flexibel och ansvarstagande

Ledarskap – Som ledare inspirerar och motiverar du barteamet i det dagliga arbetet och lyfter deras idéer så att ni tillsammans skapar mat- och dryckesupplevelser som gör att våra gäster vill återvända om och om igen. Du ansvarar för att kassa- och alkoholhantering utförs enligt gällande rutin och regelverk. Du arbetar själv i driften och är en närvarande ledare.

Personal – I din roll ingår viss schemaläggning, introduktion av ny personal samt löpande utbildning till befintlig personal.

Som baransvarig kommer du att arbeta nära vår sommelier med att utveckla vårt dryckessortiment och följa nya trender. Du blir en viktig del av restaurangens ledningsgrupp som består av personer som har förmågan och viljan att utveckla sig själva, våra medarbetare och hela verksamheten mot uppsatta mål. Allt för att hotellet ska bli en destination gästen inte vill missa!

Tillträde: Enligt överenskommelse, rekrytering pågår.
Omfattning: 100 % tillsvidareanställning, lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Arbetstider: Varierande dag/kväll/helg
Krav: Minst tre års erfarenhet av liknande tjänst

Låter det intressant? Skicka CV och personligt brev till info@ahusseaside.com

Läs gärna mer om nya Åhus Seaside här

Vi ser fram emot din ansökan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02