Annons

Barception crew

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

Comfort Hotel® är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. Och på Comfort Hotel Xpress Stockholm Central införlivar vi allt som är viktigt för oss – miljöfokus, perfekt location och sociala ytor att trivas på. Allt till en blygsam prislapp.

Vi har ambitionen att bli Stockholms skönaste hotell. Ytorna är designade för att ge utrymme för mer än bara hotellboende. Här vill vi samla entreprenörer, startups, frilansare, gäster och locals.

Hotellet ligger ett stenkast från city och har 257 hotellrum. Vi har istället för en reception, en Barception. Barception är hotellets hub där gäster kan checka in, hänga i baren och beställa något att äta. Vi behöver just nu en ny crew-medlem just dit. Är det du? Är det din kompis?

Du håller dig uppdaterad på vad som händer. Du gillar att slänga ihop spellistor på Spotify och du vet att Stan Smith kommer i många färger. Du känner din stad och du har ett tight lokalt nätverk.

Du är en glädjespridare med ett skratt som smittar. Och på tal om att smitta – det är precis det din energi gör. Du har en skön stil, du är proffsig på ett avslappnat sätt och en talang på att socialisera och ge service. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att nå resultat. Du är den dina vänner ringer, vare sig det handlar om ett nödfall eller om hen behöver tips på var de ska ta sin tinderdejt på middag.

I tjänsten varieras administrativt arbete med att servera kaffe och öl, hålla delin i högform, checka in gäster och sprida god stämning i lobbyn. Den är en extranställning efter behov.

Känner du att att det här jobbet passar dig perfekt? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan pronto! Har du frågor gällande tjänsten når du Barception Manager Ida Mangs på ida.mangs@choice.se.

Deadline för ansökan: 2020.03.01

Tjänsten startar: Så snart som möjligt!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02