Annons
Annons

Barceptionist

Åby Hotel

Hotellets BAR & kök VÄXER!

Åby Hotel ingår i HKC Hotels som ägs av familjen Östlundh. I företaget finns även Hotel Kung Carl i Stockholm, Best Western Plus Hotel Noble House i Malmö, Hus 57 i Ängelholm, Best Western Hotell Hudik i Hudiksvall, samt Clarion Hotel i Örebro.

I april 2019 slog vi upp dörrarna till Åby Hotel i Göteborg/Mölndal. Vi öppnade upp ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum där upplevelsen står i fokus och där design och inredning är inspirerad av Tivoli.

Hotellet ligger på Åby Arena, i direkt anslutning till Every Padel och ÅbyTravet med sina 17 nya konferenslokaler. Den 16 våningar höga byggnaden består av hotell, möteslokaler, takterrass med lounge, kontor och Friskis & Svettis-gym.

Vi behöver dig SOM…
Är strukturerad, driven och har stor passion för service, mat och dryck!
Du är den som ser till att våra gäster får god och vällagad mat i magen och något gott i glaset.
Du har naturlig fallenhet för service och du drivs av mätta, nöjda och riktigt belåtna gäster.
Du trivs och är bekväm med gästkontakt och håller värdskapet högt.
Fokus är ge våra gäster en fin upplevelse som gör att de återkommer gång på gång.
Du är ansvarsfull och initiativrik, lagar mat och serverar den med stolthet och glädje.
Vi vill hålla en enkel och genomtänkt meny, och du är lyhörd för gästernas önskemål.
Du jobbar oftast ensam i köket, med allt ansvar det innebär.
Självklart ingår du i receptionsteamet, som stöttar med bla barservering, och ibland rycker du in och hjälper till där det behövs på hotellet.

Du har nära till skratt, glimten i ögat, och energi som smittar av sig på gäster och dina kollegor.
Du kommer att ingå i ett gladlynt team där vi tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och mötesplats för våra gäster.

Vad innebär tjänsten?
• Daglig drift av bar och kök, beredning av mat och bar, försäljning, och servering
• Lägga beställningar, lagerhållning och inventering
• Kontinuerligt utveckla och optimera meny och utbud i kök och bar tillsammans med ansvarig chef
• Upprätthålla riktlinjer och bestämmelser för mat-säkerhet (egenkontroll)
• Övriga uppgifter såsom städa, diska och hålla god hygien i kök och bar
• Gästbemötande, service och tillgänglighet för gäster

Vilka krav ställer vi?
• Kunskaper inom hygienlagstiftning och specialkost
• Utbildning och tidigare erfarenhet inom hotell/bar/kök
• Erfarenhet av menyplanering är meriterande
• Datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
• Lön enligt kollektivavtal
Du kan jobba flexibelt både kvällar, morgnar samt helger.

Tjänstevillkor och ansökan:
Tjänsten innefattar både praktiska arbetsuppgifter och administrativt arbete.
Det är en tillsvidaretjänst på 80 % som kan komma att utökas.
Tjänsten innebär stora möjligheter att påverka och ta eget ansvar.

Vi tillämpar sex månaders provanställning
Startdatum omgående eller enligt överenskommelse

Rekrytering och intervjuer sker löpande.
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut så sök redan idag.

Vid ansökan, frågor och funderingar, vänligen kontakta:
anne-mari.skold@abyhotel.se senast 11 juni.

Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa någon som du tror skulle vara rätt för rollen!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02