Annons
Annons

Bartender med brett ansvar

The Kitchen Club, Uppsala

Är du nyfiken, orädd och älskar service? Vill du utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna?

Join the Kitchen Club!
The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala – en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW, och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på.

Om rollen
Tjänsten som bartender har ett brett ansvar och är en nyckelposition där det är du som dagligen skapar gästupplevelsen med det lilla extra för vår bar och kaféet Baker. Vi erbjuder en heldagsupplevelse på Baker där karaktären förändras under dagen, kafé på dagen med servering av kaffe och lättare rätter till AW och kvällsbaren. Genom kreativitet och fingertoppskänsla för vad som attraherar våra gäster skapar du och teamet upplevelsen genom ett levande mat och dryckeserbjudande. Det är en operativt arbetsledande roll utan formellt personalansvar. En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa goda relationer, självklart till våra gäster, men även till alla dina kollegor inom hela Kitchen Club.

Exempel på arbetsuppgifter
• Planera, förbereda och arbetsfördela det dagliga arbetet för Baker
• Kreativt ansvarig för dryckeslista och förändra efter säsong och vid behov
• Stötta teamet så de har förutsättningar att ge service i stjärnklass
• Ansvara för gästupplevelsen och hantera reklamationer
• Hantera dryckesleveranser och förbrukningsmaterial till Baker
• Utveckla och följa upp leveransens kvalité och service

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala, som inleds med en sex månaders provanställning. Då vi öppnar upp för en heldagsupplevelse så kommer du arbeta både dagtid och kvällstid enligt schema.

Vår nya stjärna
Du har flerårig erfarenhet som bartender och vill ta nästa steg inom en ansvarsroll. Om du har tidigare erfarenhet som barchef är det meriterande. Självklart har du kunskap att skapa dryckeslistor med cocktails, kalla och varma drinkar och har stort intresse av mat och dryck. Då rollen även innefattar ansvar över vår kafédel är det meriterande med baristautbildning eller om du har tidigare praktisk kunskap av kaffeberedning.

Du har gymnasieutbildning i grunden och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Arbetet ställer krav på god datavana samt vana från kassasystem.

Din personlighet
Som person vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service-, kvalitets- och helhetsperspektiv. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs och uppskattar samarbete samt brinner för att möta gästen. Vi strävar efter ett modernt ledarskap, därför söker vi dig som är inspirerande och skapar förutsättningar för engagemang och utveckling. Du är en naturlig ledare och har förmågan att se människan och dess behov och du brinner för service och upplevelsen. Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen!

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder
Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors nya restaurangkoncept. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information, vänligen kontakta restaurangchef Sofia Hansson på mail sofia.hansson@coor.com.

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02