Annons

Bokningschef med försäljningsansvar

Storhogna Högfjällshotell & Spa

Storhogna Högfjällshotell & Spa är en unik fjällanläggning som bjuder på upplevelser och aktiviteter året runt. Med högfjället precis utanför dörren ges möjlighet till en aktiv fritid; under vintersäsongen i backen eller längdspåret och under sommar-höst vandring, cykling, fiske, paddling mm.

Vem är Du?
Du är en person som tycker om fjällvärlden, som trivs med säsongsanpassad verksamhet, som brinner för försäljning och nytänkande. Du vill se att din insats påverkar en hel verksamhet och du vill känna dig som en viktig lagspelare! Du är en person som tycker om utmaningar, är sälj & resultatorienterad och har vana att leda sälj & bokningsteam.

Som ledare är du prestigelös, trygg och tydlig. Du är också en driven förebild för traditionell bokning och modern försäljning. Du kommer fokuserat använda din förmåga att motivera, inspirera och leda dina medarbetare såväl som hela vår organisation genom stort service- och säljtänkande. Du är inte rädd för att utmana och leverera nytänkande samtidigt som du kan bygga relation och nätverk, både intern och externt.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
– Aktivt arbeta med bokningsförfarandet, leda och fördela arbetet i bokningsteamet och till deltidssäljare.
-Ansvara för att bokningsteamet på Storhogna Högfjällshotell och Spa når uppsatta försäljningsmål.
-Driva försäljnings och bokningsaktiviteter, tävlingar och vara delaktig i våra revenuestrategier
-Tillsammans med Platschefen och VD utarbeta och driva hotellets bokning och försäljningsstrategier
– Utveckla och etablerare en stark säljkultur som innefattar hela hotellet där omtänksamhet, ansvarstagande och serviceglädje är våra ledord
– Direkt personalansvar är för bokningsteamet och deltid utesäljare.
– Du arbetar tätt ihop med receptionschef och är delaktig i arbetet med marknadsföring.

Du ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar direkt till Platschef, Emma Lundin. Tjänstgöring med jouransvar på hotellet enligt schema förekommer.

Vi ser gärna att du har;
Minst 3 års erfarenhet av bokning och försäljning inom hotell, restaurang, möten eller eventbolag. Du har erfarenhet från att leda eget team och engagera dina medarbetare och kollegor. Du är väl insatt i bokningssystem och väl förtrogen med dagens digitala försäljning på nätet, vi använder bokningssystemet Hotsoft. Känns fjällen, bokning, försäljning och framåtanda rätt? Skicka din ansökan idag – och senast den 5 oktober. Tillträde i oktober eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Mejla din ansökan till charlotte@mannerson.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02