Annons

Bokningsagent till Nöjesresors hotellavdelning

Nöjesresor.se

Känner du kanske, som oss, att saknaden av kultur, sport och evenemang har varit enormt stor? Då har du förhoppningsvis hittat rätt!

Efter en minst sagt tuff tid för hela besöksnäringen och evenemangssverige börjar vi nu äntligen gå mot ljusare tider. Nöjesresor.se söker nu ytterligare en kollega till vår hotellavdelning som, liksom vi, brinner för att hjälpa och vägleda våra kunder till en oförglömlig upplevelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående. Våra lokaler ligger på Folkungagatan på Södermalm. Lokalerna är helt nyrenoverade och avspeglar vår unga, nytänkande och moderna verksamhet. Du kommer ingå i ett sammansvetsat och härligt team som tillsammans är viktiga spelare för Nöjesresor.se framgång. Vi värnar om en härlig gemenskap, ett roligt arbetsklimat och en inspirerande miljö. Vi har högt i tak, nära till skratt och umgås gärna tillsammans över en spontan AW.

Nöjesresor.se är en av Nordens ledande researrangörer och bokningsplattformar inom evenemangspaketering och erbjuder ett brett urval av hotellpaket. Bolaget säljer hotellpaket i samband med allt ifrån musikal, konsert och show till sport och administrerar på så vis bokningen på ett enkelt och smidigt sätt så att kunden kan luta sig tillbaka och enbart njuta av en minnesvärd upplevelse!

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att boka in våra kunder på hotell i Sverige och utomlands. Du kommer att ha daglig mejl- och telefonkontakt med våra samarbetshotell för bokning och avstämning. Du har även en viktig roll där du ansvarar för planering och uppföljning av större gruppbokningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en slutförd gymnasieutbildning och ser gärna att du arbetat 1-2 år inom service. Det är ett stort plus om du har tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning inom hotellverksamhet. Du har god data- och systemvana samt är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss och i rollen tror vi att du är glad, positiv och har lätt för att bjuda på dig själv. Du är kundorienterad och inställd på att alltid ge bästa möjliga service. Eftersom arbetet ställer höga krav på din noggrannhet är det mycket viktigt att du kan skapa en tydlig struktur i ditt arbete. Du har ett prestigelöst sätt gentemot andra och värderar teamarbete högt. Nöjesresor befinner sig i en miljö med hög utvecklingstakt och stark teamkänsla, därför är det viktigt att du tar ansvar för dina uppgifter och inte är rädd för att hugga i där det behövs – även om behoven är utanför dina ordinarie arbetsuppgifter.

Ansökan
Då tillsättandet ska ske så snart som möjligt kommer vi att göra vårt urval löpande. Skicka din ansökan och eventuella frågor till jobb@nojesresor.se.

Läs mer om oss här

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02