Annons
Annons

Bokningsansvarig till Service & Bokning

ABF Stockholm

Bokningsansvarig till Service & Bokning på ABF Stockholm sökes!
ABF-huset är en av Stockholms mest kända och välbesökta platser för föreläsningar, konferenser och bildning. Varje vecka besöker ca 7 000 personer huset och antalet organisationer som hyr konferenslokaler i hundratal per år – nu söker vi dig som har utpräglat strategisk förmåga och vana av bokningsflöden, tillika känsla för kvalitet och kunskap i hur en god boknings- och konferensupplevelse skapas.

Om enheten
Service och bokning utgör ABF Stockholms sälj- och servicefunktion och har som främsta uppdrag att driva intäkter, öka beläggning och leverera service till organisationens brukare, kunder och besökare. Genom att ansvara för bokningar av ABF-huset och ABF Stockholms andra lokaler kommer du spela en nyckelroll i vår 100-åriga organisation! Vi söker en driven och samhällsintresserad bokningsansvarig som vill lyfta ABFhuset in i framtiden och utveckla huset som centrum för debatt, konferens, bildning och kultur. Eftersom enheten är nyligen tillskapad kommer möjligheten att påverka riktning och struktur vara stor, för rätt person.

Huvuduppdrag
Att tillsammans med enhetschef utveckla och formulera strategi, tillika mätbara mål och nyckeltal för kvalitet, beläggning, prissättning, försäljning och nöjdhet.

Att driva hyresintäkter genom att proaktivt och målstyrt utveckla och sälja ABF-husets konferenserbjudande i termer av förhyrningar, tilläggstjänster, kvalitet och antal återkommande samarbeten.

Att strategiskt utveckla och verkställa intern och extern beläggning/lokalnyttjande utifrån optimering och kvalitet.

Att ansvara för bokningar, genomförande och internkommunikation av dessa för kvalitetssäkring och måluppfyllelse.

Att säkerställa att ABF-husets lokaler nyttjas på ett optimalt och flexibelt sätt i förhållande till verksamheters behov tillsammans med ABF Stockholms ändamål och vision om huset som en levande plats.

Att ansvara för, i samverkan med enhetschef och enheten för kommunikation, för löpande bedömningar och säkerställande av att våra lokaler inte hyrs ut till ändamål som strider mot våra värdering och styrdokument.

Krav som skall uppfyllas
Du bottnar i arbetarrörelsens värderingar och är förankrad i ABFs Idéprogram

Du har mångårig erfarenhet av försäljning, bokning och utveckling inom och av konferens och/eller hotell

Du har dokumenterat framgångsrik erfarenhet av att självständigt driva målstyrda processer, identifiera och verkställa effektiviserande åtgärder inom området

Du har upparbetad kunskap och egna verktyg i att överblicka, styra och driva extern beläggning i kombination med intern beläggning på ett optimalt sätt

Du har utvecklad strategisk förmåga att systematiskt och uthålligt driva måluppfyllande utveckling tillika gott öga för detaljer och kvalitet

Du har goda kunskaper inom ekonomi och modern administration och kan använda ekonomiska analysverktyg

Krav som bör uppfyllas, du bör ha:
Mycket god allmänbildning, stort samhällsintresse med god förmåga att navigera mellan det idé- och värderingsburna och det kommersiella.

Kunskaper om nätverk i ABF Stockholms medlemmar, svensk arbetar- och folkrörelse, i civilsamhället och/eller näringslivet.

Erfarenhet av förändringsledning, genomförande av projekt eller produktutveckling för effektiviserande processer

Personliga egenskaper, för att trivas i rollen tror vi att du är:
Noggrann med stor omdömesgillhet och strategisk förmåga
Lösningsfokuserad, driven, mål- och resultatinriktad
Har förmåga att strukturera, prioritera och se både helheten och detaljerna
Drivs av att utveckla och effektivisera arbetet
Har ett genuint intresse för kultur, pedagogik och bildnings- och utbildningsfrågor

Anställningsform och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering i Stockholm.
Lön enligt kollektivavtal. Ansökan: Vi vill ha din ansökan senast den 6 augusti. Om du har frågor angående tjänsten kontakta Kommunikationschef Katarina Gold eller HR-chef Madeleine Danin
(förnamn.efternamn@abf.se). Skicka ansökan till jobb.stockholm@abf.se. Märk din ansökan ”Bokningsansvarig Service & Bokning”.

Om ABF Stockholm
ABF Stockholm ska som idé- och värdeburen organisation erbjuda ett bredd utbud inom bildning, utbildning, kultur och mötesplatser. Vi gör kunskap tillgänglig – för alla. Våra verksamhetsgrenar Folkbildning, Vuxenutbildning och Elvira Kunskapsutveckling AB är olika sätt att bedriva ändamålsstyrd verksamhet för och med stockholmare. ABF Stockholm är en kraftskapande folkbildningsfyr som skapar framtidstro, egenmakt och solidaritet sedan 1916. ABF Stockholm är en ideell förening som omsätter drygt 220 miljoner kronor och består av ca 200 tillsvidareanställda samt många projekt- och timanställda. Dagligen möts våra tusentals deltagare för att tillsammans lära, växa och förändra.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02