Annons

Bokningskoordinator

Best Western Plus Grand Hotel

Hotellet är beläget i vackra Östra förstaden med behagligt promenadavstånd in till Halmstads mest centrala delar och ett stenkast från Halmstad tågstation. Hotellet har 114 rum, möteslokaler samt driver även restaurang STATIONSGATAN44 Mat & Bar i samma fastighet. Vi sätter alltid våra gästers bästa i fokus och arbetar för ett Hållbart Värdskap. Hela vår verksamhet är Svanen licensierad samt innehar Nordisk Miljömärkningslicens. Våra värdeord – Kärlek, Respekt, Mod, Äkthet

Om tjänsten
Vi söker dig som är van att arbeta med bokningssystem och besitter förmågan att vara säljande i din framtoning samt administrativt lagd då andra kringliggande uppgifter kommer att förekomma. Att du är affärsmannamässig är något vi förutsätter och att du lätt skapar goda relationer med såväl medarbetare som kunder och gäster. Du kan med lätthet kommunicera både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

I den dagliga driften hanterar du bokningar som kommer in till hotellen via olika bokningskanaler, daglig kontakt med bokare, hantering av turserier -, konferens – och grupper med flera. I nära kontakt med övriga avdelningar säkrar du att bokade arrangemang blir professionellt genomförda enligt kundens önskemål. Givetvis tar du emot våra gäster, såsom konferenser och grupper när den lotten faller på ditt bord. Likaså daglig service till våra gäster när behovet uppstår.

Meriterande
Kunskaper om distributionskanaler och hotellmarknaden, arbetat med Opera eller SUITE8, erfarenhet av arbete som hotellreceptionist eller motsvarande.

Anställningsform och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med ditt CV till arbeta@grandhotel.nu senast den 18 januari. Intervjuer kommer att ske löpande. Ansvarig för rekryteringen är receptions – & bokningschef, Cornelia Arvén. Märk din ansökan ”Bokningskoordinator”

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02