Annons

Breakfast Manager

Comfort Hotel Arlanda Airport

Comfort Hotel® är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. På nya flygplatshotellet Comfort Hotel Arlanda Airport som öppnar 1 februari 2020 införlivar vi allt som är viktigt för oss – miljöfokus, perfekt läge, sociala ytor att trivas på. Allt till ett plånboksvänligt pris. Comfort Hotel Arlanda Airport öppnar i februari och kommer vara det största flygplats-hotellet på Arlanda. Det innebär att vi kommer behöva massvis att nya kollegor till vårt crew.

Hotellet ligger endast 50 meter från terminalen och har 503 hotellrum, fyra möteslokaler, 10 XXL-rum, restaurang och top floor-bar. Vi har gym, laundromat för gäster som vill göra sina smutsiga kläder rena, och sist men inte minst en Barception.

För att hotellupplevelsen ska bli fulländad behövs mat i magen och du vet väl vad dom säger? En bra dag startar med en bra frukost. Därför söker vi nu en frukostälskare som vet exakt vad en bra frukost går ut på!

Du

Du är en glädjespridare och din energi smittar av sig. Du är utåtriktad, proffsig på ett avslappnat sätt och en talang på att socialisera och ge service. Du tycker om att jobba smart och effektivt och tar fullt ansvar för att nå dina egna samt hotellets gemensamma mål. Du är kreativ och förstår att man äter med ögat. 

Rollen

Att balansera högt tempo och effektivitet med att ge våra gäster personlig service är inget problem för dig. Du ansvarar för beställning/lagerstatus, schemaläggning, rekrytering, inköp och effektivitet på din avdelning. Du leder och inspirerar ditt team och visar vägen för en bra arbetsglädje och gästupplevelse i frukosten. I din roll ingår även upplärning, utbildning, lön och utvecklingssamtal för Breakfast Crew.  Som Breakfast Manager på Comfort Hotel Arlanda Airport jobbar du i drift och leder vårt frukostteam framåt. Tjänsten är i huvudsak måndag – fredag men helger kan förekomma vid behov. Breakfast Manager rapporterar till Hotelldirektören.

Nordic Choice Hotels

Comfort Hotel och Nordic Choice Hotels har en stark värdegrund och lägger stor vikt vid människorna och kulturen. För oss genomsyrar energi, mod och begeistring allt vi gör och vi arbetar varje dag för att göra skillnad för människor och planet. Vi ser gärna att du kommer med dina idéer hur vi kan bli bättre, både på hotellet och som koncern – allas insats behövs.  

I Comfort Hotel gör vi allt för att lyfta, förbättra, inspirera och fira framgång, och det börjar med dig! Målet är att skapa en miljö där du som medarbetare känner dig trygg, uppskattad och respekterad. Vi vet att om du är glad, har vi även glada gäster! Nordic Choice Hotels är en stor koncern vilket gör att det finns massor av möjligheter för de som visar framfötterna. Vi kommer göra allt vi kan för att du ska utvecklas hos oss. 

Känner du att att det här jobbet passar dig perfekt? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan snarast!

Deadline för ansökan: 5 november 2019

Tjänsten startar: December 2019

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor kan rättas till hotelldirektör Jostein Rajala, jostein.rajala@choice.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02