Annons

Breakfast Manager

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsbaden Yacht Club är en magisk plats med mycket historia!

Havsnära, bara ett stenkast från kajen och det salta Bohuslänska vattnet ligger denna pärla fylld av aktiviteter. Vi är en destination och hit kommer man för att njuta av något av våra 214 vackra rum, vårt Bluewater Spa & Healt Club, våra fantastiska konferenslokaler, vår fina restaurang Captains Table och mycket mycket mer. Hit kommer kommer våra gäster för att njuta av upplevelser och aktiviteter likväl som att koppla av och varva ner.

Vill du vara en del av ett energifyllt gäng? Brinner du för ledarskap och älskar att lyfta ditt team och skapa processer som tar er till nya höjder?  Motiveras du av att skapa härliga gästupplevelser likväl som resultat? Då är du en person vi gärna skulle vilja träffa!

Som Breakfast Manager ansvarar du för att vår frukostupplevelse håller absolut toppklass när det kommer till kvalitet, presentation, bemötande och totalupplevelse. Vår frukost ska vara något att längta tillbaka till när man inte är här!

Vi tror att du är en ledare full av energi och entusiasm som smittar av sig till din omgivning. Du har förmodligen ett ovanligt starkt sinne för detaljer och älskar att skapa den där speciella känslan i allt du gör. Kärlek helt enkelt.

Du tycker om att utveckla och hitta nya vägar och sätt att göra saker på och du tycker om att vara med i processen själv.

Du är en del av den dagliga driften och leder ditt team med varm, kärleksfull och tydlig hand. Du visar vägen.

Som Breakfast Manager är du en del av hotellets avdelnigschefsgrupp och du rapporterar till hotellets Food & Beverage Manager.

I din roll som Breakfast Manager har du ansvar för personal, ekonomi och kvalitet på din avdelning. Du ansvarar för att skapa och uppnå avdelningens mål och KPIer.
Du samarbetar också med övriga team inom F&B för att alltid hitta det bästa sättet att arbeta tillsammans för att nå våra gemensamma mål och skapa minnesvärda gästupplevelser.

Arbetstider innefattar både vardag och helg.

Tillsvidareanställning 80%

Lön enligt kollektivavtal

Start: Snarast

Sista ansökningsdag är 30 september 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt slutdatum så vänta inte med att sända din ansökan.

Vi ser fram emot att veta mer om dig!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02