Annons

Catering och kaffeansvarig till Näringslivets Hus

Näringslivets Hus

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Näringslivets Hus är en konferensanläggning som ligger på Östermalm och utöver konferensverksamheten bedriver vi en restaurangverksamhet som serverar omkring 350 dagens lunch. Vi har en egen konferensverksamhet med 13 konferenslokaler, 2 ljusgårdar och 3 matsalar där vi kan servera upp till 300 konferensluncher/middagar/mingel etc. Vår arbetsgrupp består av ca 23 personer fördelat på konferens, restaurang och kök. Vi har även ett café, som serverar ytterligare 70 luncher varje dag. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen

Som Catering och kaffeansvarig hos oss ansvarar du för arbetet med våra beställningar till kunder i huset och konferensgästerna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, organisera och leverera fika, matvagnar och fikabufféer. Du är ansvarig tillsammans med dina kollegor för att leverera konferensfika, luncher och tillbehör i tid och på ett kreativt sätt. Tillsammans med Restaurangchef & Hovmästare tar du ansvar för personalplaneringen samt inköp av dryck & råvaror till kommande beställningar.

Hos oss är kundens upplevelse det som avgör! Här ska alla gäster känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje

Din profil

Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av restaurangarbete. Du har en utpräglad känsla för service och kvalitet. Som person är du positiv, initiativtagande och en fena på logistik och planering. Du är lyhörd inför gästernas behov och har inga problem med att rycka in där det behövs. Vidare har du ett öga för detaljer och brinner för att utveckla gästernas upplevelse.

Ansökan

Tillträde 1 september 2019. Tjänsten är på heltid och vi arbetar med årsarbetstid. Hos oss har vi en tydlig hög- & lågsäsong där vi arbetar med schemaläggning utefter behov. Vi har stängt 6 veckor under sommaren och 2 veckor vid jul & nyår. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Eva Meyer, 08-522 061 21.

Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningar behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02