Annons

Country Manager

EGON Restaurant Sverige

Bli en del av en riktigt GOD restauranghistoria!

Visioner och vardag. Nyetablering. Uppföljningar. Ekonomi och gastronomi. Sverige. Norge. Strategi och taktik. Restaurangbesök. Resor. Menyer och marknadsföring. Konkurrentkoll. Provsmakningar. Budgetarbete och uppföljning. Anställningsintervjuer. Medarbetarsamtal. Förhandlingar och byggmöten. Planer. Rapporter. Snack och verkstad.

Visst låter det kul och utmanande? Då hoppas vi att du uppfyller följande krav:
• Gott självförtroende, men också lyssnande och ödmjuk
• Entreprenörsanda och affärssinne
• En förmåga att inspirera omgivningen och skapa en vinnarkultur
• Lösningsorienterad och en vilja att genomföra dina mål
• Erfarenhet från liknande roller är givetvis mycket meriterande

Tjänsten har placering i Stockholm, med resor runt om i Sverige och till huvudkontoret i Trondheim. Huvudfokus kommer att vara den dagliga driften av våra befintliga restauranger, med utveckling av nya EGON som en viktig sidouppgift. Rätt person erbjuds mycket förmånliga villkor, med möjlighet att köpa in sig som delägare.

Ansök på jobb@egon.se senast den 26 januari.

För frågor om tjänsten, kontakta Andreas Hegg – Operations Manager på telefon +47 911 18 687 eller Dan Robert Halshamn – Chief Operating Officer på telefon +47 930 89 405

www.egon.se

I Norge är EGON sedan länge ett begrepp. Vi finns i många städer, men framförallt i norrmännens hjärta. Ett ställe för att fira stort och smått, för att äta gott och umgås – till vardag och till fest. Med våra 44 restauranger, varav tre är i Sverige, omsätter vi för 1,7 miljarder. Överallt i Norge är vi den restaurang som både omsätter mest och är mest lönsamma. Nu vill vi göra samma resa i Sverige, med målet att öppna 1-2 nya EGON varje år.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02