Annons

Creative Executive Chef

Chalmers Konferens & Restauranger

Är det du som blir vår nya passionerade kreatör inom våra kök?
Chalmers Konferens & Restauranger är trots året som passerat ett expansivt bolag. Vi finns på ett flertal ställen i stan, tex. Chalmers Campus Johanneberg & Lindholmen Science Park och sedan i somras även i Universeum. Totalt sett driver vi 24 restaurangenheter, två av Göteborgs största konferensanläggningar, företagsreceptioner samt cateringverksamhet. Att expandera och växa ställer krav på oss som företag, inte minst när det gäller hållbarhet. Vi vill jobba med ett hållbart ledarskap, en hållbar arbetsmiljö och en hållbar miljöpåverkan. Vi menar att vi jobbar med hållbarhet på riktigt och vi vill därför att alla som jobbar hos oss ska tycka att det är lika viktigt.

Vad innebär rollen?
Är du en engagerad och positiv person med stor passion för kreativ matlagning? Söker du en roll där du får utlopp för att utveckla och skapa fantastiska måltidsupplevelser för studenter och våra kunder? Vill du arbeta i en organisation där hållbarhet är i fokus? Då är vi perfekta för varandra. Som Creative Executive Chef får du en ledande position med en tydlig målsättning att utveckla det operativa arbetet i våra kök. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheterna. Du säkerställer att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå. Du har en viktig roll att utveckla våra befintliga verksamheter men också drivande vid nyetableringar. Befattningen kräver ett starkt ledarskap med resultatfokus och att du är väl insatt och intresserad av hållbarhetsfrågor. Som Creative Executive Chef kommer du att i samråd med ditt team ansvara för all mat som vi serverar inom bolaget. Du rapporterar direkt till VD.

Är det du?
Matlagning är din stora passion samtidigt som du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser utifrån ett ekonomiskt- och hållbart perspektiv. Självklart är du driven, kommunikativ, nytänkande, beslutmässig och har förmågan att skapa passionerade team. Du har redan identifierat dig med våra kärnvärden, pålitlig, personlig och passionerad, det är inget vi behöver lära dig.

Som person är du trygg i dig själv, besitter förhandlingsförmåga samt innehar stor egen drivkraft att skapa bästa lösningen för både medarbetare, kund och oss som bolag. Att prata och skriva svenska och engelska är en självklarhet för dig. Du har också ett upparbetat nätverk inom branschen.

Arbetsuppgifter
• Inköp, upphandlingar och goda kontakter med leverantörer
• Budget
• Resultatansvar
• Personalansvar för fem köksmästare

• Arbetsmiljö- att säkerhet- och skyddsfrågor efterlevs
• Kvalitetssäkra- och utveckla produkter inom ansvarsområdet
• Miljö- och hållbarhetsfrågor
• Branschbevakning och medverka aktivt i branschfrågor
• Informations/ kommunikationsansvar internt inom ansvarsområdet

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och dynamisk arbetsplats. Här finns möjligheter till intern utbildning men även extern kompetens- och karriärsutveckling. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom förmånportal, företagshälsa, föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via mejl rekrytering@chalmerskonferens.se senast 2021-10-31.
Intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte med din ansökan.

Lön
Enligt överenskommelse.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktperson
För frågor om tjänsten, kontakta VD Marcus Danielsson – 031-772 39 21 marcus.danielsson@chalmerskonferens.se

Besök gärna vår hemsida www.chalmerskonferens.se för mer information om oss.

Är du vår nya Creative Executive Chef? Vi rekryterar löpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02