Annons
Annons

Director of Events & Meetings

Blique by Nobis

Nobis Hospitality Group grundades år 1987 av Alessandro Catenacci. Den familjedrivna koncernen utgörs för närvarande av 6 hotell — var och en med sin egen prägel och historia, samt flertalet restauranger, barer, nattklubbar och konferensanläggningar.

På Gävlegatan i Stockholms växande galleridristrikt har vi hittat en fantastisk byggnad, ritad av den välkände arkitekten Sigurd Lewerents. Här vill vi skapa en levande och social mötesplats med starka inslag av arkitektur, design och andra kreativa uttryck, där relevanta aktiveringar och events blir en viktig del av den dagliga verksamheten. Blique by Nobis blir ett modernt hotellkoncept med generösa sociala ytor, flexibla event- och mötesmöjligheter för upp till 1000p, två restauranger samt en takterass med utsikt över Stockholm.

Vi söker dig som vill bli en del av Nobis och starkt bidra till att sätta denna unika mötesplats på kartan. Du är med i uppstarten av hotellet, skapar en modern upplevelse samt utvecklar framgångsfaktorer för att verksamheten ska fungera i enlighet med Nobis koncept och värderingar. Du kommer att ha en central roll på hotellet med ansvar för vår events- och mötesdel, från införsäljning till genomförande av det lilla mötet upp till det stora eventet. Du arbetar i nära samarbete med hotellets övriga operativa avdelningar samt också nära det centrala sälj- och revenueteamet. Du driver affärer och förstår vad som skapar lönsamhet. Du coachar och leder ett team om ca 5 personer,  Tillsammans skapar ni en kreativ atmosfär och gästupplevelser med starkt fokus på detaljer, högsta service och kvalitet. Du har budget- och resultatansvar för events- och meetings, ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till VD för Blique by Nobis.

Din profil

Vi söker dig som har en stort kommersiellt tänkande med fokus på intäkter och lönsamhet. Du drivs av att skapa affärer och har lätt för att bygga förtroende och långsiktiga relationer. Högt service- och kvalitetsfokus är en självklarhet och du kan identifiera dig med vårt varumärke. Du har ett öga för de små detaljerna som gör skillnad samtidigt som du ser och förstår helheten. Du matchar varje kunds unika behov, hittar kreativa lösningar och förstår flöden och logistiken kring ett event. Som person har du en hög kommunikativ förmåga, du engagerar och motiverar din omgivning. Du är närvarande och skapar delaktighet. Du vet hur du når framgång och lyckas i det du gör!

Din bakgrund

Vi söker dig med bakgrund från events & meetings i ledande befattning. Kanske arbetar du idag på ett eventbolag eller har du en liknande roll inom hotell eller större mötesanläggning. Vi ser också gärna att du har en god förståelse och inblick i F&B verksamhet. Meriterande är även erfarenhet från liknande förstklassig produkt eller kunder inom premiumsegmentet. Du talar och skriver engelska flytande.

Välkommen med din ansökan senast den 15 nov 2018. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02