Annons

Director of Food & Beverage

Strömstad Spa & Resort

I Strömstad finns denna unika spa- & konferensanläggning vackert beläget vid bohusländska skärgården. Hotellet med dess 232 rum stod klart i mars 2007. Vår ambitionsnivå är hög och vi vill vara ett av de allra bästa hotellen på spa- & konferensmarknaden i Norden.

Är du vår nya Director of Food & Beverages?

Vi söker en kvalificerad ledare som tillsammans med teamet ska ta hotellet in i framtiden! Du har ett stort intresse för att skapa goda resultat, på kort och lång sikt. I din roll får du det totala ansvaret för hotellets F&B verksamhet.

I din roll rapporterar du direkt till Hotelldirektör och ingår i hotellets ledningsgrupp. Som person är du pigg, positiv och har en ambition och vilja att utveckla dig själv och andra.

Vi tror att du..
Har ett genuint intresse för medarbetare, gästen och produkten! Du är duktig på att motivera, kommunicera och delegera. Du är beslutsmässig, har modet att fatta beslut, men också modet att riva upp ett felaktigt beslut och snabbt ställa om. Du är flexibel utan att tappa målet och stämmer av dina beslut mot förändringar i omvärlden.

Vi vill att du leder förändringar, skapar struktur och planerar din verksamhet. Du har helhetsperspektiv, kan tänka strategiskt och ser nyttan av samarbete mellan olika avdelningar. Du är analytiskt lagd med ett stort fokus på siffror och resultat och förstår vikten av konceptet och dess detaljer.

Din roll
Som ledare hos oss har du förmågan och viljan att utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet mot samma mål – nöjda återkommande gäster! Du har ett genuint intresse för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass!

Som Director of Food & Beverages har du ett extra stort ansvar för att attrahera, rekrytera och utveckla morgondagens ledare och medarbetare till Strömstad Spa & Resort.

Kunskaper
Du har relevant erfarenhet inom hotell- och restaurant branschen. Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av budgetering samt goda datakunskaper. Meriterande är om du har kunskaper i Nordic Choice specifika system.

Vi erbjuder
Hos oss får du arbeta med likasinnade kollegor som kommer utmana dig att nå nya höjder!
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Lön enligt överenskommelse.

Skicka ditt CV och din ansökan och ev frågor gällande tjänsten, till VD Linda Einarsrud via mail linda.einarsrud@stromstadspa.se

Sista ansökningsdag 22 november 2019

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02