Annons

Director of Sales till Sabis Hotell & Möten

Sabis Hotell & Möten

Vill du leda säljarbetet inför Sabis största satsning i vår 145-åriga historia? Då ska du fortsätta läsa! Ett av Sabis tre affärsområden är Sabis Hotell & Möten, där ingår: FågelbroHus, Krusenberg Herrgård, Smådalarö Gård, Wenner-Gren Center och Näringslivets Hus. Våra målgrupper är: konferens, events, fest och den privata marknaden. Vi sitter på Sabis huvudkontor i Wenner-Gren Center vid Norrtull. Våra grundvärderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.sabismoten.se samt www.sabis.se.

Om rollen

Vill du driva och ansvara för försäljning för ett affärsområde i en expansiv fas? Vill du sälja kundupplevelser i världsklass? Då är rollen som Director of Sales på Sabis Hotell & Möten en roll för dig! Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till Affärsområdeschef. Som Director of Sales kommer du att;

  • Ansvara för all försäljning inom affärsområdet
  • Tillsammans med Innesäljchef utveckla Innesäljavdelningen för att möta den nya marknaden samt hitta synergier mellan central bokning och lokal bokning
  • Utveckla och driva utesäljarbetet där vi idag har en Säljare
  • Digitalisera vårt arbete och bokningsflödet ytterligare

Ett av våra hotell Smådalarö Gård genomgår en stor expansion och förändringsfas. Vi bygger ut verksamheten med nytt spa, konferenslokaler, restaurang, barer och festlokal. Hotellet kommer erbjuda 120 hotellrum. Ambitionen är att skapa en destination där kunden erbjuds en totalupplevelse med stor spaanläggning, golfbana, flertalet paddelbanor, tennisbana och båtbrygga på en av skärgårdens finaste platser Dalarö.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

Vara förebild

Visa vägen

Involvera & Engagera

Leverera resultat

Din profil
Du har flera års erfarenhet av försäljning i hotellbranschen, både av innesälj och utesälj. Du kommer från en liknande position inom hotell och dokumenterat goda ledaregenskaper. Du är van att jobba med tydliga målsättningar kopplade till genomförande och gör det som krävs för att vi ska kunna nå våra mål!

Vi söker dig som älskar försäljning och drivs av att utveckla människorna som skapar en stark säljorganisation! Du är van att utmanas med tuffa mål och tar gärna egna initiativ till förändring. Du har höga mål och ambitioner och jobbar för ständig utveckling! Du gillar att skapa relationer både internt och externt och du har redan idag ett starkt nätverk och ett kommersiellt fokus som sticker ut!

Vi erbjuder
En nyckelposition i den största satsningen i Sabis historia! Stor möjlighet att påverka säljarbetet och utveckla säljorganisationen. Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor kring tjänsten kan du höra av dig till Affärsområdeschef Ulf Cato på ulf.cato@sabis.se. Vi har gjort vårt val av partners för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02