Annons
Annons

Director of Sales

Stureplansgruppens hotellverksamheter

Stureplansgruppen är Sveriges främsta företag inom besöksnäringen och erbjuder unika mötesplatser och upplevelser för den kvalitetsmedvetna gästen. Vi erbjuder helhetslösningar där affärsidén bygger på att skapa serviceinriktade mötesplatser och leverera förstklassiga nöjesupplevelser, genom att ha goda insikter i trender och våra gästers livsstils- och nöjesbehov.  Stureplansgruppen driver sedan 2011 Berns Hotel samt öppnar hösten 2018 nya boutiquehotellet Bank Hotel på Blasieholmen. Vår ambition med Bank Hotel är att skapa en upplevelse och ett erbjudande som sticker ut på den internationella hotellmarknaden, samt bli en mötesplats för boende i Stockholm. Byggnaden inrymmer fantastiska miljöer med 115 hotellrum, två restauranger samt flertalet barer och takterrasser.

 För att stärka vår position på marknaden bygger vi ett kommersiellt team för våra hotell med ansvar för försäljning, bokning och revenue management. Som Sales Director blir du ansvarig för uppbygganden av vårt kommersiella team samt därefter för dess löpande arbete. I teamet ingår flera säljare, bokningsavdelning och en Revenue manager.

För att bli vår kommande kollega och chef och tror vi du är en självgående och resultatinriktad person. Du är analytisk, kreativ, rutinerad och proaktiv samt trivs med att kombinera operativa uppgifter med strategiskt tänk. Du har förmåga att på ett både styrande och coachande sätt leda dina medarbetare till framgång och goda resultat. Du arbetar både strategiskt och operativt samt nära kollegorna i driften då vi tror på en stark lokal närvaro. Du rapporterar till respektive hotells VD.  Din kärlek till hotell- och restaurangbranschen går inte att ta miste på och du arbetar kontinuerligt för att utveckla både dig själv och verksamheten.

Din bakgrund:

 • Du har arbetat i liknande roll under minst några år.
 • Du har erfarenhet från hotellbranschen, gärna internationellt.
 • Du har relevant utbildning på universitets- eller annan eftergymnasial nivå.
 • Du har god förståelse och kunskap inom marknad, försäljning, ekonomi och ledarskap.
 • Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Du har vana av att rapportera till ledningsgrupper och verksamhetschefer.

 

Om dig:

 • Du älskar försäljning och är känd för ditt goda affärsmannaskap.
 • Du är en god relationsbyggare, både vad gäller nya och befintliga kontakter.
 • Du vill vara med och bidra till att våra hotell ständigt utvecklas.
 • Du är en lagspelare som delar med dig av din kunskap och erfarenhet.
 • Du är en inspirerande ledare som bygger effektiva team.
 • Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
 • Du följer och är uppdaterad på trender inom hotell och restaurang.

Ansökan
Vi tillsätter våra tjänster löpande och vill gärna höra från dig så snart som möjligt. Mejla din ansökan till rekrytering@stureplansgruppen.se och märk mejlet med Director of Sales, så blir det lättare för oss att hålla ordning. Hoppas vi hörs!

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02