Annons

Director Resorts & Hotels

Nordic Leisure Travel Group

Nordic Leisure Travel Group är nordens största semesterarrangör av paketresor med flyg och vårt mål är att är erbjuda våra kunder de bästa veckorna på året. Vi säljer resor från Sverige, Danmark, Norge och Finland består av researrangörerna Ving, Spies, Tjäreborg och Globetrotter. I gruppen ingår också flygbolaget Sunclass Airlines samt hotellbolaget Resort & Hotels där de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels ingår.

Vi går nu in i en utvecklingsfas med flera spännande projekt på gång för att fortsätta leverera våra nordiska gäster bästa tänkbara semesterupplevelse. Peter Grandell, Director Resorts & Hotels sedan många år, kommer därför att gå in i en ny roll fokusera all sin tid på expansion och nya projekt. Därför söker vi nu hans efterträdare.

I rollen som Director Resorts & Hotels har du ett helhetsansvar för att leda och utveckla verksamheten för våra egna hotellkoncept Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels. Du driver och utvecklar både befintliga och nya hotellkoncept samt säkerställer att vi har marknadens bästa erbjudanden och alltid ligger i framkant. I rollen ingår också att vara delaktig i expansionen av vår hotellportfölj med nya projekt framöver samt förhandling med lokala partners.

Du kommer att arbeta nära operations med fokus på både effektivisering och kvalitetsuppföljning av driften. Våra hotell säljs via våra researrangörer Ving, Spies och Tjäreborg och du samarbetar med vårt Commercial/Sales- team kring bl.a. prissättning och optimering. Du leder och coachar ett team på sex personer placerade både i Sverige och utomlands. Du är en del av koncernledningen och rapporterar till CEO. Tjänsten utgår från vårt kontor i Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som har en stark kommersiell drivkraft och en förmåga att skapa goda affärer och resultat i ett högt tempo. Du har ett strategiskt helhetstänk men också förmågan att omsätta strategi till handling och genomförande. Du är nytänkande, gillar att ligga i framkant och håller dig uppdaterad på trender inom hotell- och resebranschen. Du har en känsla för detaljer och förstår vad som gör skillnad. Genom egen driftserfarenhet och kunskap vet du vad som skapar framgång. Du är visionsdriven, har ett utpräglat kundfokus med ett högt service- och kvalitetstänk i allt du gör. Som ledare är du lyhörd, prestigelös och trygg i din roll. Du har ett genuint intresse av människor och du är en mycket god relationsbyggare. Du engagerar och inspirerar ditt team och tillsammans arbetar ni mot uppsatta mål.

Din bakgrund
• Gedigen erfarenhet från hotelldrift och med ansvar från en liknande roll på regionsnivå.
• Meriterande är några års internationell erfarenhet.
• Erfarenhet från drift och utveckling av F&B verksamhet.
• Senior ledarerfarenhet och ett plus är om du är van att leda medarbetare på distans med geografisk spridning samt med multikulturell bakgrund.
• Erfarenhet av konceptutveckling och destinationshotell.
• Erfarenhet av förhandling och kontraktering med dokumenterat goda resultat.
• Akademisk examen eller motsvarande utbildning, gärna inom hospitality management, marknad eller ekonomi.
• Engelska flytande i tal och skrift. Önskvärt är spanska i tal och skrift.
Erfarenhet från franchiseverksamhet är meriterande.

Är det dig vi söker?
Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För frågor vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02