Annons
Annons

Distriksdirektör för distrikt mid, Country support office Sweden

Scandic Hotels

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som ledare är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Vad innebär rollen som Distriktsdirektör?
Som Distriktsdirektör för distrikt Mid är du en senior ledare med det totala intäkts- och resultatansvaret för distriktets alla hotell i mellersta delen av Sverige. Tillsammans med dina Hotelldirektörer arbetar ni för att driva hotellen mot uppsatta mål, leverera resultat, utveckla verksamheten, arbetssätt och processer utifrån Scandics riktlinjer. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina ledare och deras team att leverera en gästupplevelse och en arbetsplats i världsklass både idag, imorgon och på längre sikt.

En central del i din roll är att du ingår i Scandic Sveriges ledningsgrupp och på så sätt förväntas bidra till det långsiktiga arbetet att driva Scandic Sverige framåt. Du kommer att delta i krävande uppdrag och projekt, som gagnar såväl Scandic Sverige som Distriktet. Det ingår dessutom att implementera och genomföra koncern- och Sverigeövergripande aktiviteter och processer.

Du ansvarar för att säkra att vi proaktivt och strategiskt använder den specialistkompetens som finns i våra supportfunktioner Business Controlling, Revenue Management, Sales, Marketing, Food & Beverage, HR, IT, etc utifrån verksamhetens behov. Du planerar och följer upp investeringsåtaganden för alla hotell ochdu bidrar genom god samverkan och nätverkande med externa aktörer i distriktet till att utveckla besöksnäringen.

Vem är du?
Vi tror att du är en stark och trygg ledare med god självinsikt, högt driv och hög samarbetsförmåga. Du behöver vara lyhörd, ha hög integritet och ha god förmåga att skapa förtroende. Dessutom har du en positiv grundsyn samt ett öppet, coachande och kommunikativt ledarskap. Du har en tydlig vinnarinstinkt och brinner för att få våra gäster riktigt nöjda samt drivs av att leverera ett riktigt bra resultat. Du är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer.

Du har en gedigen erfarenhet, såväl operativ som strategisk, av hotelldrift eller från närliggande servicebranscher. Du har stor kommersiell erfarenhet samt en akademisk utbildning med inriktning mot t ex företagsekonomi och du är van vid att arbeta i projekt av olika slag. Du har lång erfarenhet av att leda andra chefer, driva förändring samt att hantera den komplexitet som en matrisorganisation innebär.

Vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower är en naturlig del av ditt ledarskap. Du är dessutom modig, prestigelös, lever Scandics värderingar och agerar som ett föredöme i din roll.

Några av våra medarbetare

Toril Flåskjer
Hotelldirektör
”Det är tillfredsställande att se potentialen hos mina medarbetare, ge dem verktyg att växa och nå sina mål. ”

Sandra Dzene
Housekeeping
”Vi är alla så vänliga mot varandra, alla känner sig respekterade och uppskattade för sin insats.”

Lene Fredriksen
Kock
”Alla är välkomna här, vi har en riktigt öppen atmosfär där alla känner att de kan vara sig själva.”

Det här är en tillsvidareanställning på heltid, placering är flexibelt. Du leder genom en kombination av digitalt ledarskap och fysiska besök på hotellen i de olika orterna. Hotellen är placerade i mellersta Sverige, exklusive hotellen i Stockholm.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

I samband med denna rekrytering kommer vi att använda oss av personanalystester.

Vi har riktigt bra förmåner

  • Rabatt när du äter, dricker och övernattar hos oss

  • Family & Friends rabatt för din familj och vänner

  • Rabatt hos våra partnerföretag

  • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal

  • Friskvårdsbidrag

  • Utbildning och utveckling via interna plattformar

Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

…uppmuntrar alla att göra skillnad för miljön och att det var en av våra kollegor inom housekeeping som kom på idén om ”häng-upp-handduken”.

…i Sverige blivit rankad som besöksnäringens mest attraktiva arbetsgivare två år i rad, i Visitas årliga undersökning.

… bara serverar kaffe som är ekologiskt och Fairtrade eller UTZ-certifierat.

…tack vare vårt stora miljöengagemang, blivit rankad som branschens mest hållbara arbetsgivare elva år i rad, av Sustainable Brand Index.

…under 2014 inledde ett samarbete med organisationen Real Stars, centrerat kring ”Fair Sex”, dvs. arbete mot människo- och sexhandel.

Kontaktperson
Peter Jangbratt

Ange att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook
Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02