Annons

Driftchef

Buhres på Kivik

Om företaget
Buhres på Kivik ligger vackert beläget i Kiviks hamn, bara ett stenkast från havet. Anläggningen är modern och omfattar restaurang i två plan och med en trevlig och välbesökt terrass sommartid, den välrenommerade ”Sillaluckan”, en välsorterad fisk-, skaldjurs- och delikatessbutik, eget rökeri där vi förädlar fisk och skaldjur samt avdelning för sillinläggningar enligt gammal tradition. Våra produkter serveras i de egna restaurangerna men distribueras och säljs även till dagligvaruhandeln och övriga restauranger inom Lagnell Group. Buhres på Kivik förvärvades av Lagnell Group 2015. Lagnell Group drivs idag av andra generationen i familjen Lagnell, vars företagshistoria började med laxodling på 1970-talet i Heberg, Halland och omfattar idag bl. a också restaurangerna Laxbutiken i Heberg, Laxbutiken i Ljungskile samt Lilla Laxen i Kungsbacka. Buhres på Kivik omsätter årligen cirka 30 Mkr och har idag 12 tillsvidareanställda. Under sommarsäsongen ökar antalet medarbetare till cirka 70 personer.

Läs mer på www.lagnellgroup.se samt på www.buhres.se

Vi söker nu en engagerad och drivande driftchef till Buhres på Kivik.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för befintlig verksamhet samt utveckla verksamheten hos Buhres på Kivik vidare. Du är en intraprenör som är högst delaktig, tillsammans med övrig personal, i den dagliga driften samtidigt som du med ditt nätverk kommer att bidra till att nya kunder och företag hittar till Buhres. Rollen genomsyras av att genomföra och följa upp tagna beslut samt att strukturera och organisera driften. Du kommer att ha både personalansvar och ekonomiskt ansvar för verksamheten. Att leda och fördela arbetsuppgifter, följa upp, informera och kommunicera är en stor del av din vardag. Som driftchef kommer du att ingå i ledningsgruppen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har någon form av eftergymnasial branschrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du även har någon form av ekonomisk utbildning och att du har flera års erfarenhet av en liknande roll inom säsongsbetonad restaurangverksamhet. Du har ett stort och gediget intresse för mat och du har även erfarenhet av personalansvar, schemaläggning, inköp och är en van och drivande projektledare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med större evenemang, konferenser och andra typer av event.

Dina personliga egenskaper är viktiga! Vi söker dig som vill komma in i vårt gäng och tillföra kreativitet och positiv energi! Du är en ansvarstagande person som kommer att driva verksamheten som om att den vore din egen och du gillar att jobba både dagar, kvällar och helger. Du är en förebild för dina medarbetare och är en van ledare i driften. Vidare har du ett proffsigt sätt såväl mot våra kunder och besökare som till våra leverantörer. Du har ett driv och ett engagemang som gör att verksamheten kommer att utvecklas både positivt och gynnsamt inom de närmaste åren. Egenskaper som att vara strukturerad, organiserad och systematisk hjälper dig att nå framgång i rollen.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på Buhres på Kivik. Du kommer till största delen att arbeta dagtid, men periodvis arbetar du även kvällar och helger.

Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Du söker tjänsten på www.wikan.se så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 20 september 2019.

För mer info kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 12 eller rekryteringskonsult Sara Kvist, 044 -590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02