Annons
Annons

Driven matsalschef

Riche

Här är jobbet för dig som älskar att jobba med människor! Hos oss jobbar du med att leda och utveckla kunniga och engagerade medarbetare. Du får dagligen användning av ditt värdskap och driver restaurangen mot högsta möjliga nivå och säkerställer kvalitet av service och utbud.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som matsalschef på Riche är du en engagerad ledare som motiverar och utvecklar dina medarbetare. Du leder på ett tryggt sätt mot uppsatta mål och är strategiskt ansvarig att utveckla matsalsarbetet till en förstklassig nivå. Du har resultat- och personalansvar vilket inkluderar schemaläggning och arbetsmiljöarbetet.

Vem trivs här?
Du är en stjärna på service och utövar ett coachande ledarskap och trivs med att ge feedback. Du leder på ett motiverande, empatiskt och tydligt sätt och skapar goda förutsättningar för att samarbeta. Du har god erfarenhet av att jobba med målsättning och att ta de beslut som behövs för verksamhetens framgång. Vi uppskattar modiga ledare.

Du förvaltar traditioner men ser gärna en möjlighet att förnya dem inom värdiga ramar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänst där du även om din personlighet, karaktär och karisma kommer att väga tyngre än din erfarenhet. Förmågan att ha ”is i magen” och hantera stress kan underlätta din vardag.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en varierande, flexibel och rolig arbetsplats i en spännande mycket tempofylld miljö med bra förmåner. Tjänsten är en del av Riches ledningsgrupp.

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan till oss. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för AIRA, Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Fenix, Luzette, The Hills och Ulriksdals Värdshus.

I likhet med internationella brasserier har vi inspirerats av stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande. Vi har även kollektivavtal med HRF och Unionen.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02