Annons
Annons

Driven projektledare med servicekänsla

7A startade sin verksamhet 2006 på Strandvägen 7a och har idag tre kontors- och konferensanläggningar i Stockholm City; 7A Strandvägen, 7A Centralen och 7A Odenplan. 7A arbetar målinriktat för att skapa en personlig, proffsig och hållbar miljö där goda affärer förenas med hjärta och värme. Hos 7A är medarbetarna centrala för företagets framgång och det är därför av stor vikt att rätt personer rekryteras in i 7A

Vi söker nu en driven projektledare med erfarenhet från konferens och event till vår konferensverksamhet. Utvecklande och fartfylld tjänst i en expansiv organisation.

Som projektledare på 7A har du övergripande ansvar för att projektleda event och konferenser mot kund samt överse att de genomförs på ett professionellt sätt och håller den kvalité och servicenivå som företaget står för. Ledning av personal vid större arrangemang ingår i tjänsten då stort fokus ställs på att säkerställa kvalitet mot kund. Tillsammans med kollegor och platschef arbeta mot uppsatta mål för service och service/kundnöjdhet och resultat. Delta i strategiskt arbete med intern produktutveckling. Samarbeta med andra avdelningar internt för att kunden ska få en bra upplevelse från början till slut. Kundbearbetning, vårda befintliga och nya kunder under detaljplanering, genomförande och uppföljning. Rollen är såväl praktisk i serviceproduktion som administrativ. Varierande arbetstider.

Din profil
Vi söker dig som är framåtsträvande och social, gillar högt tempo, är lyhörd, innovativ och lösningsorienterad. Du har en affärsmässig attityd och brinner för service. Erfarenhet från en liknande befattning med i branschen med kompetens inom servering och projektledning är ett krav.

• Flytande i svenska och engelska, både tal och skrift
• Mycket goda kunskaper i Office
• Minst tre års dokumenterad arbetslivserfarenhet från liknande position.

Är du rätt person för tjänsten så väntar en inspirerande roll på ett växande företag där bra resultat belönas.

Anställningsform: Heltidstjänst, tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Fast lön samt bonus.

Låter det här som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering & Executive Search.

Vid frågor kontakta:
Lotta Amnebjer Nordqvist
lotta@pointpeople.se
076-000 25 24

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02