Annons

Duty Managers Barception

Comfort Hotel Arlanda Airport

Vi?
Comfort Hotel® är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men skippar det onödiga. På nya Comfort Hotel Arlanda Airport införlivar vi allt som är viktigt för oss – miljöfokus, perfekt läge, sociala ytor att trivas på. Allt till ett plånboksvänligt pris. Comfort Hotel Arlanda Airport slår upp sina dörrar för första gången i februari och blir det största flygplats-hotellet på Arlanda.

Hotellet ligger endast 50 meter från Sky City och terminal 4 och 5 och har 503 hotellrum, fyra möteslokaler, 10 XXL-rum, restaurang och bar på översta våningen. Vi har gym, laundromat och sist men inte minst en Barception, hotellets hub där gäster kan checka in, hänga i baren och beställa något att äta – Hjärtat på hotellet helt enkelt.
Comfort Hotel letar efter rätt personlighet snarare än ett fancy CV. Se oss lite som din plattform där du kan dela med dig av din person till både kollegor och gäster, oavsett vem du är. Och just nu söker vi ett team av Duty Managers. Är det du? Är det din kompis?

Du?
Du är en person med koll på läget och som gillar att göra vardagen lättare och mer stimulerande för både gäster och kollegor. Du jobbar proaktivt och förstår värdet i att sätta sig in gästens situation. Att lösa utmaningar stimulerar dig och du trivs med att inspirera andra att nå mål.

Dina vänner säger att du är en glädjespridare och att din energi smittar av sig. Du är utåtriktad, proffsig på ett avslappnat sätt och en talang på att socialisera och ge service. Du är pålitlig, observant och du ser mersälj som en service till våra gäster.

Vad innebär ”Barception”?
Barception är en reception, men ändå inte. I Comfort hotel är det så mycket mer – Det är hotellets hjärta. I vår barception kommer våra gäster checka in och ut, ta sig något att dricka och beställa en bit mat. Din vardag kommer med andra ord vara både högt och lågt och du är hotellets ”go to”-person. Du varvar dina administrativa uppgifter med servering av kaffe och öl, håller delin i högform och checkar in gäster.

Jobbet?
Som Duty Manager är du navet på hotellet under ditt pass i Barception. Duty Manager säkrar att allting flyter på oavsett avdelning i huset och arbetar aktivt för att genom avdelningens medarbetare skapa den bästa upplevelse för våra gäster- varje dag.

Duty Manager har delat ansvar på schemaläggning, medlemsvärvning, uppföljning/implementering av rutiner och mersälj i Barception. DM är väl insatt i hotellet och barceptions mål och säkrar att Barception Crew har de verktyg som krävs för att nå dit genom att stötta, informera och inspirera. Du arbetar aktivt med gästnöjdhet och medarbetarnöjdhet i tätt samarbete med Operations Manager.

Vårt mål är att skapa en miljö där du som medarbetare känner dig trygg, uppskattad och respekterad. Vi vet att när du är glad, har vi även glada gäster! Comfort Hotel Arlanda erbjuder en internationell och nyskapande arbetsmiljö med medarbetare i alla åldrar, från hela världen.

Tjänsten är i 100% i drift och du utgår från Barception men rör dig i huset efter behov. Duty Manager rapporterar direkt till Operations Manager. Vi söker fyra medarbetare till rollen och tjänsten innefattar både dag, kväll och helg.

Känner du att det här jobbet passar dig perfekt? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan via länken.

Lön: Enligt kollektivavtal. Förmånligt pris på månatligt Arlanda Express-kort finns om så önskas. När du arbetar på Arlanda får du som fast anställd nyttja förmånen att handla tax free på flygplatsen.

Deadline för ansökan: 8 oktober. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten startar: 6 januari

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02